'Malm0' Napisano 20 Lipca 2013 #265449 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Nick: 'Malm0'IP:89.78.205.112SteamID (je??li posiadasz): Nazwa : Zuma_xdData i godzina bana: nie okreslonaCzas na jaki go dosta??es: permPow??d bana: wstaw ssyNick admina:dalej dalej moja BRODO.Opis sytuacji: od przedwczoraj gram na cs-pochylnia zombe mod wszystko ok , teraz chce sobie zagrac i wyskakuje ze mam bana.Dlaczego jestem niewinny: Nie gram/Nie gra??em na wh , ip sugeruje co innego [takie same ]czyli to by??em ja. <LOL> Wycinka: [AMXBans] ===============================================[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina dalej dalej moja BRODO.[AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.[AMXBans] Zbanowany Nick: `Mikser[AMXBans] Powod: 'wrzuc screeny na Pochylnia.pl'[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN'[AMXBans] Twoje IP: '89.78.205.112'[AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr hab Pe. Napisano 20 Lipca 2013 Użytkownik #265460 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Narzuci??o Ci si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
'Malm0' Napisano 20 Lipca 2013 Autor #265462 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 gdzie mog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr hab Pe. Napisano 20 Lipca 2013 Użytkownik #265463 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi