Fryzjer1998 Napisano 25 Lipca 2013 #267418 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Ten Admin daje bardzo dobry przyk??ad - bez mikra do ct . Potem takie dzieci po 10 lat wbijaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scrappy. Napisano 25 Lipca 2013 #267421 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Nie mam mikra ? Dzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K3MOT Napisano 25 Lipca 2013 #267422 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Witam podpisuje sie na mapce jail_west_v2 wbilem sobie na niby textury na ktore da sie wleciec przez surfa a ten cudowny admin dal mi bana na 4 godziny z powodem pozatym widzialem jak niejeden admin tam wbija "MOZESZ MI NASKOCZYC TXT" Prosze o ostrzezenie dla tego admina. Przez pol mapki siedzial w ct i nic nie robil tylko chodzil po mapie. Jest to admin nieogarniety jak mozecie takim ludzia dawac tak powazne zadanie nie rozumiem was. Prosze o odbanowanie Moje IP: 83.7.35.175 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scrappy. Napisano 25 Lipca 2013 #267425 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Witam podpisuje sie na mapce jail_west_v2 wbilem sobie na niby textury na ktore da sie wleciec przez surfa a ten cudowny admin dal mi bana na 4 godziny z powodem pozatym widzialem jak niejeden admin tam wbija "MOZESZ MI NASKOCZYC TXT" Prosze o ostrzezenie dla tego admina. Przez pol mapki siedzial w ct i nic nie robil tylko chodzil po mapie. Jest to admin nieogarniety jak mozecie takim ludzia dawac tak powazne zadanie nie rozumiem was. Prosze o odbanowanie Moje IP: 83.7.35.175 Wchodzisz na Awp Day. M??wie jeszcze raz i polecisz. To ty do mnie z takim tekstem " Mo??esz mi naskoczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K3MOT Napisano 25 Lipca 2013 #267427 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 ale to nie sa textury adminie a wiec za co ban? z mozesz mi naskoczyc chodzilo o to ze nie mozesz mi dac za to bana a wiec o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scrappy. Napisano 25 Lipca 2013 #267428 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 ale to nie sa textury adminie a wiec za co ban? z mozesz mi naskoczyc chodzilo o to ze nie mozesz mi dac za to bana a wiec o co chodzi? To s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JOO Napisano 25 Lipca 2013 #267876 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi