xAnDrE Napisano 30 Lipca 2013 #270450 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Zbanowany nick na serwerze: genek Zbanowany przez: admina tKnn.. Zbanowany za: sam nie wiem za co zawsze gram na nicku AnDre, A tu wchodze i patrze zosta??e?? zbanowany a ja nie wiem za co i wgl to nie muj nick prosze o rozpatrzenie tej sutuacji Dlaczego chcesz unbana: Chce unbana poniewa?? nie gra??em nigdy na jakim?? nicku genek a mam bana za nic. Wycinek z consoli [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina tKnn.. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick: genek [AMXBans] Powod: 'wrzuc screeny na Pochylnia.pl' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '82.160.207.10' [AMXBans] =============================================== Missing RIFF/WAVE chunks Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Kon Po pierwsze tutaj pisze steam id lan a po 2 ja mam steam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanilla Napisano 30 Lipca 2013 #270454 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Narzuci??o Ci si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xAnDrE Napisano 30 Lipca 2013 Autor #270455 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 TO jak mo??ecie to odbanujcie mnie bo wgl chce kupi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rodger Napisano 30 Lipca 2013 #270456 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Co ten temat robi w MC FB? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kopytkuj gazelo Napisano 30 Lipca 2013 #270482 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi