xAnDrE Napisano 30 Lipca 2013 #270450 Zgłoś Napisano 30 Lipca 2013 Zbanowany nick na serwerze: genek Zbanowany przez: admina tKnn.. Zbanowany za: sam nie wiem za co zawsze gram na nicku AnDre, A tu wchodze i patrze zosta??e?? zbanowany a ja nie wiem za co i wgl to nie muj nick prosze o rozpatrzenie tej sutuacji Dlaczego chcesz unbana: Chce unbana poniewa?? nie gra??em nigdy na jakim?? nicku genek a mam bana za nic. Wycinek z consoli [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina tKnn.. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick: genek [AMXBans] Powod: 'wrzuc screeny na Pochylnia.pl' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '82.160.207.10' [AMXBans] =============================================== Missing RIFF/WAVE chunks Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Kon Po pierwsze tutaj pisze steam id lan a po 2 ja mam steam .
xAnDrE Napisano 30 Lipca 2013 Autor #270455 Zgłoś Napisano 30 Lipca 2013 TO jak mo??ecie to odbanujcie mnie bo wgl chce kupi
Rekomendowane odpowiedzi
Najczęściej odpowiadający w tym temacie
2
1
1
1
Popularne dni
30 Lipiec
5
Najczęściej odpowiadający w tym temacie
xAnDrE 2 odpowiedzi
Rodger 1 odpowiedź