YsIo Napisano 1 Sierpnia 2013 #270993 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Tw??j nick: YsIoNick admina: VisterMapa: zm_3roomsOpis sytuacji: A wiec tak, na mapie ktora podalem wyzej zajalem sobie kampe lm zeby mi nikt do niej nie wszedl. Po pewnym czasie gdy ilosc zombie wzrosla postanowilem wrocic do niej i zobaczylem ze Ojciec mateusz wraz z jakims innym gosciem wciskaja sie do niej, lecz gdy byla ona zablokowana lm (moim) ojciec postawil swojego i rzekomo nie chcial mnie do niej wpuscic mimo to iz bylem w niej pierwszy dostalem bana z powodem "Bugujesz ludzi w minach". Jak ja nikogo nie zbugowalem, i ban jest nie sluszny.Link do dowod??w (opcjonalnie): nie posiadam.IP/SteamID: 109.197.190.169 Smieszne, niby na jakiej podstwie mnie zbanowales. Ja tylko zajalem sobie kampe i nikogo w niej nie zbugowalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr hab Pe. Napisano 1 Sierpnia 2013 Użytkownik #271014 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi