kamil2413 Napisano 1 Sierpnia 2013 #271085 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Tw??j nick : *Mamo Wylacz pra!ke Bo Lag3i*Nick admina : niewiem bo to nie ja dostalem bana tylko jakis typek z tym samym ip a w banie nie pisze nick adminaMapa : niewiem nie ja dostalem banaOpis sytuacji : A wiec niedawno sobie gralem normalnie i tak gralem i zrobilem sobie przerwe w grze na tym serwerze a jak teraz chce sobie tu pograc ale nie moge wbic...Link dodowod??w (opcjonalnie):ip/steam id : Steam_0:1:59398317 0 00:22 23 0Oto co wyskakuje gdy probuje wbic: wyskakuje mi ban w konsoli , nierozumiem 1 typek ma to samo ip ale nie ma steam a ja mam a dostalem bana wiec prosze o ub... a temu tutaj prosze o niesciaganie bana[AMXBans] ===============================================[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.[AMXBans] Zbanowany Nick: !Majster Sztyk![AMXBans] Powod: 'wrzuc screeny na Pochylnia.pl'[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN'[AMXBans] Twoje IP: '176.113.207.80'[AMXBans] ===============================================Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość B@CH@ Napisano 1 Sierpnia 2013 #271088 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi