senior12364 Napisano 1 Sierpnia 2013 #271127 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Witam! wchodze na wasz serwer Zombie mod i patrze ze mam perma za czitowanie chcialbym sie odwolac od bana gdyz widocznie widze ze z neta nie warto sciagac Cs'a ale skad jak nie z neta a nowego kupywac nie bede. Moj nick to PazuR i weszlesz na liste serwerow gdzie sa wszystkie serwery na swiecie i szukalem dobrych serwerow ZM na ktorych gra sporo ludu ( bo nie chce grac na serwie co ma z 10 graczy ) i znalazlem ten wzialem IP i polaczylem sie kiedy wreszcie mnie mialo polaczyc wyskoczy??o To [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina R@zoR. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick: GruBy.BeNy [AMXBans] Powod: 'Czitujesz' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '91.192.88.24' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. mam nadzieje ze dostane UB gdyz ja nie znam tego nicku i 1 raz gram na tej sieci A i jeszcze jedno niewiedzialem gdzie to napisac bo niewidzialem zadnych punktow o nazwie "prosby o UB" lub cos w tym stylu wiec tu napisalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sweeper Napisano 1 Sierpnia 2013 #271145 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Automatyczna wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kopytkuj gazelo Napisano 2 Sierpnia 2013 #271227 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi