Skocz do zawartości

W ch*j przerwy / BL to syf. --- duska ss'y

W ch*j przerwy.

Rekomendowane odpowiedzi

Wrzuci??em, orginalne ss'y, niemodyfikowane, prosto z folderu, zadnych innych nie ma. Pierwszy raz s??ysze o jakims rozszerzeniu .tga o.O Na wszystkich serwerach zawsze wrzuca sie jpg, bmp lub inne. Pozatym co to za r????nica w jakim formacie skoro sa niemodyfikowane i czyste ?? To zalezy chyba od komputera i od tego w jakim programie otwierasz ss'y. U mnie wszystkie zdjecia, awatary, ss'y zawsze sa jpg lub obraz bitmapowy windows (bmp). Jak te wam nie pasuja to powiedzcie gdzie mam szukac tych z roszerzeniem tga ?? Jak nigdy z takim czyms sie nie spotkalem ? Chyba jedyny serwer w PL, w ktorym takiego rozszerzenia wymagacie, pozatym to raczej nic wspolnego nie ma z czystoscia ss;ow, to takjakbys otworzy; dokument Worda w Notatniku bo akurat nie masz innego programu.

Mam tylko te w bmp. Moze to wina komputera starego, bo gram na 10letnim z??omku a nie na lapku. Na tym sprzecie nigdy nie by??o i zapewne nie bedzie zadnej fotki, pliku itp z takim rozszerzeniem. Przeszukalem caly folder Valve, cstrike jak i cstrike polish i nie ma niczego z koncowka .tga. Wyszukiwanie w calym systemie tez nic nie znalazlo. Ale nadal nie rozumiem dlaczego te z bmp lub jpg s

Haha ss'y czyste wrzucone w prawid??owym niemodyfikowanym formacie w paczce rar. = na kazdym innym forum ub po 5 min by by??o .. 99% sieci robi ss;y w formacie bmp, bo jest on najlepszy, niemozliwy do przerobienia bez zmiany na jpg i ogolnie dostepny. Jakbys mia?? troche oleju w g??owie przeczyta??bys w google ze wielu ludzi ma z tym problem, poniewaz starszy szprzet nie obs??uguje formatu .tga , pozatym zalezy to tez od cs'a i patcha. Jednak jak widze jestes za g??upi na to ??eby to poj

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...