W ch*j przerwy. Napisano 4 Sierpnia 2013 #272447 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Nick : duska Admin : Wale banie na spontanie Mapa : inferno Opis : Screeny zrobione mojej kobiecie SS'y : http://speedy.sh/axX9G/ss-y.rar IP : 212.244.89.210 Odda??em na kilka chwil myszk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.r4NG3`R =) Napisano 5 Sierpnia 2013 Użytkownik #272568 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Powiedz mi dlaczego te screeny s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W ch*j przerwy. Napisano 5 Sierpnia 2013 Autor #272671 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Wrzuci??em, orginalne ss'y, niemodyfikowane, prosto z folderu, zadnych innych nie ma. Pierwszy raz s??ysze o jakims rozszerzeniu .tga o.O Na wszystkich serwerach zawsze wrzuca sie jpg, bmp lub inne. Pozatym co to za r????nica w jakim formacie skoro sa niemodyfikowane i czyste ?? To zalezy chyba od komputera i od tego w jakim programie otwierasz ss'y. U mnie wszystkie zdjecia, awatary, ss'y zawsze sa jpg lub obraz bitmapowy windows (bmp). Jak te wam nie pasuja to powiedzcie gdzie mam szukac tych z roszerzeniem tga ?? Jak nigdy z takim czyms sie nie spotkalem ? Chyba jedyny serwer w PL, w ktorym takiego rozszerzenia wymagacie, pozatym to raczej nic wspolnego nie ma z czystoscia ss;ow, to takjakbys otworzy; dokument Worda w Notatniku bo akurat nie masz innego programu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość B@CH@ Napisano 5 Sierpnia 2013 #272746 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Nazwy screenshot??w, kt??re nale??y wstawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W ch*j przerwy. Napisano 6 Sierpnia 2013 Autor #272847 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Mam tylko te w bmp. Moze to wina komputera starego, bo gram na 10letnim z??omku a nie na lapku. Na tym sprzecie nigdy nie by??o i zapewne nie bedzie zadnej fotki, pliku itp z takim rozszerzeniem. Przeszukalem caly folder Valve, cstrike jak i cstrike polish i nie ma niczego z koncowka .tga. Wyszukiwanie w calym systemie tez nic nie znalazlo. Ale nadal nie rozumiem dlaczego te z bmp lub jpg s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.r4NG3`R =) Napisano 6 Sierpnia 2013 Użytkownik #273119 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Je??eli nie znajdziesz tych ss??w w formacie .tga (wygl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W ch*j przerwy. Napisano 6 Sierpnia 2013 Autor #273134 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Haha ss'y czyste wrzucone w prawid??owym niemodyfikowanym formacie w paczce rar. = na kazdym innym forum ub po 5 min by by??o .. 99% sieci robi ss;y w formacie bmp, bo jest on najlepszy, niemozliwy do przerobienia bez zmiany na jpg i ogolnie dostepny. Jakbys mia?? troche oleju w g??owie przeczyta??bys w google ze wielu ludzi ma z tym problem, poniewaz starszy szprzet nie obs??uguje formatu .tga , pozatym zalezy to tez od cs'a i patcha. Jednak jak widze jestes za g??upi na to ??eby to poj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość B@CH@ Napisano 6 Sierpnia 2013 #273156 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi