Dzemdobry Napisano 8 Sierpnia 2013 #274145 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 WITAM!!!!!!!chcialbym zlozyc skarge na admina wszystko widac nizej[AMXBans] ===============================================[AMXBans] You have been banned from this Server![AMXBans] You can complain about your ban @ www.Pochylnia.pl[AMXBans] Reason: 'czitujesz'[AMXBans] Duration: 'permanently'[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN'[AMXBans] Your IP: '83.31.111.149'[AMXBans] =======================================oto wycinek z mojej konsoli dostalem bana ze czituje... tylko nie rozumiem dlaczego bez ss'??w co to wgl za admin jezeli mi nie zrobil ssow nie poto latalem i wbijalem lvl zeby wszedl sobie jakies zabawny czlowiek i dal mi bana za niewiadomo co...Prosze o ub.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stej Flaj Napisano 8 Sierpnia 2013 Użytkownik #274149 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 masz od tego dzia?? je??eli chcesz sie odwo??a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr hab Pe. Napisano 8 Sierpnia 2013 Użytkownik #274152 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Automatyczna wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.r4NG3`R =) Napisano 9 Sierpnia 2013 Użytkownik #274304 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Je??li w odwo??aniu wymagana jest wypowied?? admina, to ma on 12 godzin na wypowied??. Czas liczony jest od momentu utworzenia tematu. W przypadku, gdy admin nie dostosuje si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi