Dzemdobry Napisano 8 Sierpnia 2013 #274192 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Tw??j nick:"Czezdz jestem Maly <3"Nick admina: nie mam pojeciaMapa: elorado chyba nie jestem pewienOpis sytuacji:gram gram gram juz chyba z 4h... i dostalem bana... wyciag z konsoli jest Link do dowod??w (opcjonalnie): niedostalem ssowIP/SteamID:[AMXBans] ===============================================[AMXBans] You have been banned from this Server![AMXBans] You can complain about your ban @ www.Pochylnia.pl[AMXBans] Reason: 'czitujesz'[AMXBans] Duration: 'permanently'[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN'[AMXBans] Your IP: '83.31.111.149'[AMXBans] ======================================= DROGI KOLEGO TO NIE BYLO MOJE MULTIKONTO BO Z TEGO CO PAMIETAM TO GRACZ Grubas GRA NA TYM SERWERZE I TO NIE JEST MOJE MULTIKONTO ZOBACZ MOZE NA IP KONTa....No to chyba jest troszeczke inne czy nie ? ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tKnn. Napisano 8 Sierpnia 2013 Użytkownik #274225 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Prosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrubyGrubas Napisano 9 Sierpnia 2013 #274318 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Bylem przy tej sytuacji, ten koles "Czezdz jestem Ma??y <3" nic nie mia?? kazdy gada??, ??e co?? ma i admin ??e tak powiem sie na to nabra??, poniewa?? powinien chcoiaz na niego popatrzec z dobre 5 minut i dac z Ss;ami tego bana jak juz widzia?? ??e co?? ma. JA patrzylem na niego nic nie mia?? jestem tego pewien, i apropo duzy - dla admina bo powinny byc screny ry takim banie jeszcze przy permanentlym. Wi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzemdobry Napisano 9 Sierpnia 2013 Autor #274364 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Jezeli sa jakies problemy to zapraszam na ts mozemy sie umowic na dana godzinke i pogadamy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrubyGrubas Napisano 9 Sierpnia 2013 #274367 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Nie ma srawy mozemy nawet teraz tylko na ktory kanal:) Wi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.r4NG3`R =) Napisano 9 Sierpnia 2013 Użytkownik #274636 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Odbanowa??em tego gracza w tym temacie. http://pochylnia.pl/topic/70680-co-to-ma-byc/ http://bany.pochylnia.pl/ban_list.php?bid=198129 Temat mo??na zamkn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr hab Pe. Napisano 10 Sierpnia 2013 Użytkownik #274684 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi