Haxi Napisano 16 Sierpnia 2013 #277715 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Nie wiedzialem w jakim temacie umiescic ten watek wiec wybralem ten bo mysle ze najlepiej do tego pasuje:) Otoz zawsze chcialem zagrac na gun xp i znalazlem wasz serv w google dnia dzisiejszego:D Juz sie ucieszylem ale gdy pobraly mi sie pliki dostalem taki oto komunikat: BUILD 5787 SERVER (0 CRC) Server # 15 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick: Kurakov [AMXBans] Powod: 'Czitujesz' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '94.232.220.214' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja konsole nie wiem skad to sie wzielo gdyz dzis 1szy raz wszedlem na ten server i gram na nicku Haxi:D prosze o szybka pomoc administracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr hab Pe. Napisano 16 Sierpnia 2013 Użytkownik #277718 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Automatyczna wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanilla Napisano 16 Sierpnia 2013 Dziewczyna Użytkownik #277738 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Narzuci??o Ci si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haxi Napisano 16 Sierpnia 2013 Autor #277831 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 posiadam steama ale csa mam nonsteam:( na servie moge grac ale musze kozystac z internetu z telefonu:/ na innym servie tez mialem taki problem ale dostalem ub:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanilla Napisano 16 Sierpnia 2013 Dziewczyna Użytkownik #278024 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi