RuskiLotnik Napisano 21 Sierpnia 2013 #280314 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 fajnie dostalem bana za cos takiego jak wh jak sa na mapce jakies tekstury gdzie da sie wejsc to co to ma byc ze mnie banuja mam vipa kupilem go za 25 zl na 50dni i nie mam zamiaru go marnowac wiec chce zostac odbanowany nazywam sie RuskiLotnik aha i uwazajcie kturemu kolesiowi dajecie admina na serio bo jeden sie juz bawil w banowanie dzieki za wysluchanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.r4NG3`R =) Napisano 21 Sierpnia 2013 Użytkownik #280346 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Tw??j nick: Nick admina: Mapa: Opis sytuacji: Link do dowod??w (opcjonalnie): IP/SteamID: Podstaw do tego wzoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość B@CH@ Napisano 23 Sierpnia 2013 #281304 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi