Kill'em all Napisano 26 Sierpnia 2013 #282327 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Witam gralem kiedys na serwerze procod 45k lv i teraz kilka dni gralem na serwerze 80k...chodzi o to ze klasy powstale na tym serwerze sa zbyt zroznicowane..... teraz praktycznie wszystko jest oparte na szansie (chodzi mi np o biegacza ze z shotguna ma 1/3.. itd ) kiedys bylo mniej tych klas i o wiele ciekawiej sie gralo.... nie wiem to rpzynajmniej moje zdanie .... ale kiedys gra na tamtym serwerze byla o wiele przyjemniejsza i ciekawsza.... za duzo jest tych he i rakiet ze pol druzyny pada po pierwszych 20 sec .... nie wiem czy ktos gra jeszcze ze starych graczy na procodzie... jesli graja prosze o wypowiedzenie sie w tym temacie ;] Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasillee Napisano 26 Sierpnia 2013 #282339 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Szczerze powiem, ??e ten stary procod 45k by?? o niebo lepszy od tego ;) Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eL. Napisano 26 Sierpnia 2013 #282342 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Hmmm... Teraz cod jest ciekawszy, bo ka??dy nowy gracz ma szans Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piechu Napisano 26 Sierpnia 2013 #282346 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Niech zostanie tak jak jest. Teraz mniejszy lvl ma szanse zabi Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kill'em all Napisano 26 Sierpnia 2013 Autor #282350 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 aha... powiedzcie mi bardziej was wciagnie trudniejsza gra czy latwiejsza bo juz nie rozumiem...? kiedys trzeba bylo sie chwile pomeczyc.....teraz jest easy a kazdy nowy co przyjdzie to i tak pisze "da sie ktos zabic?" poza tym jak bedzie serwer latwy to po jakims czasie wszyscy ludzie odejda zostana tylko ci co szkoda im klas premium Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koki aka Wols Napisano 26 Sierpnia 2013 Użytkownik #282387 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Czy to ma by Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faNNNNNNN` Napisano 26 Sierpnia 2013 Użytkownik #282427 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 To wam powiem tak Kolega powinien dosta Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TuCieMam Napisano 26 Sierpnia 2013 #282569 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Ja nie wiem jak by??o na starym ProCod ale te?? uwa??am ze lepszy by??by 45k Lvl . Poniewa?? by??aby lepsza grywalno?? Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rodestius1 Napisano 26 Sierpnia 2013 #282575 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 eL rakiety po 15 sec? -.- kondycha 40k i juz na respie jestes u mnie komandosem to co ja zrobie? Ka??dy rashuje jak mo??e to zanim u??yje rakiety to padne... Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faNNNNNNN` Napisano 26 Sierpnia 2013 Użytkownik #282577 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 a tak poza tym to by?? cod 40001 lvl nie 45k Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koloterorita Napisano 27 Sierpnia 2013 #282621 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 stary by?? pro i klasa mentos xxl ehhh Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koki aka Wols Napisano 27 Sierpnia 2013 Użytkownik #282824 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Przyda??o by si Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koloterorita Napisano 27 Sierpnia 2013 #282828 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 ale przeciez Twin powiedzia?? ze nie bedzie narazie zadnej zmiany Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eL. Napisano 27 Sierpnia 2013 #282851 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 No i dobrze co to za frajda cisn Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HydroCannabinol Napisano 12 Września 2013 #288459 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Ja to bym jednak wola?? starego moda :rolleyes: Tylko tyle, ??e by??oby mo??na przenie?? Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peszek ; ) Napisano 12 Września 2013 #288487 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Ja gra??em d??ugo jeszcze na 40k codzie , ale jak wy??ej koledzy pisz Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dj.Tomash Napisano 16 Września 2013 #289809 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Dobrze jest tylko przyda??o by si Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slunski Chachor Napisano 17 Września 2013 #290130 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Jak by??a klasa Twin XXL to by??o troche bezsensu bo p???? serva siedzia??o na kucaka ze scoutem na niewidce. My??le ??e teraz jest bardziej dynamiczna gra. Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
in?? OSTRY:D Napisano 17 Września 2013 #290159 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Niech ten Cod Mod zostanie taki jaki jest, teraz gra bardzo du??o ludzi i to jest chyba sukces.... Fajnie si Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koki aka Wols Napisano 17 Września 2013 Użytkownik #290167 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Reasumuj Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XNobodyX Napisano 23 Grudnia 2013 #326207 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Sorki panowie ??e nie czyta??em ca??o??ci ale czyta??e 2 pierwsze wypowiedzi i powiem tyle ??e powinni zwi Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi