Mleczaj1994 Napisano 9 Października 2011 Użytkownik #64274 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Niezgadzam sie z Decyzja adminow ze jesli gralem kiedys na "Mleczaj" i dostalem bana na nim to teraz na nowym koncie mam miec aktywnego? Jakim chujem? Jezeli tak to prosze mi pokazac pkt z regulaminu ktory o tym powiadamia gracza, dlaczego jak kupowalem premium nikt mi niewspomnial o tym? Kiedys na mleczaju jak gralem na ns to mi sie ssy niezapisywaly bo mam windowsa 7 i niewiem zjakich przyczyn mi sie one niezapisywaly a teraz na steam mi sie normalnie zapisuja. A jak gralem przez cale wakacje na Mleczaj wh?! to dlaczego nikt mnie wtedy nie banowal za aktywnego? Porzadnych graczy banujecie kurwa zeby bylo widac ze cos robicie a jak was potrzeba to niema kurwa 50adminow i wejdzie z 5-10 max dziennie. Prosze o rozpatrzenie tego tematu. Z Powazeniem Mleczaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mleczaj1994 Napisano 9 Października 2011 Użytkownik Autor #64273 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Pokaz mi pkt z regulaminy ktory pisze ze takie cos jest karane to sie w tedy zgodze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mleczaj1994 Napisano 9 Października 2011 Użytkownik Autor #64271 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Regulamin powinien zawierac wszystkie rzeczy za ktore sa bany itp, zeby gracz wiedzial za co moze miec bana, a wiec skad mialem wiedziec o tym?? To jest oszustwo dlaczego Twim mnie o tym niepoinformowal jak kupowalem premium?? Wiedzial ze Pokaz CyCki to mleczaj, jak kurwa gralem na mleczaj wh?! to nikt nic niemowil. Niezgadzam sie z tym, prosze o rozpatrzenie tego tematu przez "Twima" nie jakiegos Pseudo kolegi ktory noz w plecy wbija elo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JOO Napisano 13 Grudnia 2012 Użytkownik #169990 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi