Smola Napisano 4 Września 2013 #286155 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Witam, juz wczesniej dostalem UB, poniewaz przydzielilo mi IP zbanowanego gracza o nicku WeroNika(jakies znaczki przy nicku chyba byly, nie pamietam) Teraz ponownie mi przydzielilo, a przydzielilo mi IP tego oto gracza - ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Nick : M@ciekG@jwer^^ ;) Powod : Wrzuc creeny na pochylnia.pl SteamID : STEAM_ID_LAN IP : 46.148.0.170 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Jak ostatnio, jestem graczem steam, mozna mnie znalezsc pod nazwa - adas! Moje SteamID : STEAM_0:0:45709704 Mam nadzieje, ze potym UB juz bedzie swiety spokoj :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.r4NG3`R =) Napisano 4 Września 2013 Użytkownik #286178 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Dosta??e?? UB, ale nast Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smola Napisano 4 Września 2013 Autor #286183 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Okey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr hab Pe. Napisano 5 Września 2013 Użytkownik #286442 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi