HeadShot Napisano 10 Października 2011 #64206 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Października 2011 on dosta?? bana bo mia?? wh ale nie wiem kto go od banowa?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Z- Napisano 10 Października 2011 #64205 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Powiem tylko ??e to czysta taktyka :D Nie ma to jak skan nieprawda?? ? Wyczekuje z kazdej strony i sie obracam Przysiegam na wszystko co mi wa??ne ??e nie by??em odpalony... Za ka??dym razem gdy admin na innym nicku (S team ID tak zwane ) mo??e mnie obserwowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eVolt1o-N-.!? Napisano 10 Października 2011 #64202 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Sory Z ale to jest WH jak z c***a strzelil nie masz co sie bronic skany skanami ale ty wychodziles zza sciany i juz wiedziales ze ktos tam jest wg. mnie banik jak nic. A s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Z- Napisano 10 Października 2011 #64201 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Ja mysle ze nie :D Caly czas jak gralem Tuscana z jakims ziomkiem to mowil only tunel i A . To ja goni??em tunel i ty tam byles Wychodze z za sciany i mam dobry refleks poprostu Mody typu aim/awp sa dla mnie bardzo dobre , a na mixach to mi slabiej idzie. Zapytaj ekipe grajaca ze mna mixa. Wariat , Hakum , Rodger , Omega , misieq , Mleczaj. Oni wiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Z- Napisano 10 Października 2011 #64198 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Na mixach nie daje rady... Bo tam opor... A na a/a fy same lamery :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ongr33n Napisano 11 Października 2011 #64173 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Ja tutaj nic nie widz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Z- Napisano 11 Października 2011 #64162 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Skill to lata praktyki kolego ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hakum Napisano 11 Października 2011 #64161 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Dok??adnie , zgadzam si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seb97siv Napisano 11 Października 2011 #64160 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Ja te?? uwa??am ??e Z po prostu mia?? fart i nic wi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QuaS. Napisano 11 Października 2011 #64158 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Gram z nim nie raz na dzie?? Mixy jest dobry, gra ju?? kilka lat w cs ;] na demku winika ??e ma farta w .... wybiega kole?? mu wyskakuje to co ma robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malinaa Napisano 11 Października 2011 #64153 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Października 2011 ja zgodz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Z- Napisano 11 Października 2011 #64152 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Października 2011 [Z], tak samo jak kultura to lata praktyki Ja czekam a?? Twin napisze, na de_nuke te?? bardzo skanowa??e?? i widzia??e?? gdzie jest .. Hahahahhahahahahahha od kiedy na aim/awp/fy wystepuje mapa de_nuke.. hahahahahahhahaha Pierdu pierdu lewy :D) Powiedzieliscie ze czeka"my" na Twina i mamy nie spamowac to zamknij dzioba z lewym i daj sie innym wypowiedziec. Bo najpierw cos mowisz a potem sam to ??amiesz i dajesz warny Zachowujesz sie jak dzieciak . G??wno mnie obchodiz czy nim jestes... Nikt sie nie wypowiada opr??cz : Mnie , Lewego , Smerfa , Z!ppera... CZekamy na innych i na Twina ... PoZdrOOOoOOOoOOOoOo Zip ^ ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rodger Napisano 11 Października 2011 #64147 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Je??li Z to wh to to samo co misieq najgorszy admin A [Z] to szcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Z- Napisano 11 Października 2011 #64145 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Prawy ja sien iczego nie boje :D Tylko tego , ??e ktos mi moze wyjebac kose w plecy ale wracajmy do tematu ;] Poprostu nie u??ywam czit??w wiec nie wiem czy sie boje odpala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Z- Napisano 11 Października 2011 #64144 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Października 2011 A ty z dupy strzelasz k*rwa... Tutaj niby nigdy nic a , k*rwa za plecami pewnie (dawajcie piszcie zeby Z niedostal ub!) Ka??dy ma prawo do wypowiedzi... Je??eli dostane ub to znaczy ze Twin wie co robi , albo nie wie i ma dobre serce... Je??eli nie dostane ub to niestety ko??cze gr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hakum Napisano 11 Października 2011 #64142 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Października 2011 "mixowym hajtem" to ja nie jestem , ale je??li tak uwa??asz , to ju?? twoja sprawa ^ ^ , na tak ma??ych mapach jak na fy , jedna akcja , mo??e i wydaje si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malinaa Napisano 11 Października 2011 #64141 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Października 2011 aha to czyli ja te?? jestem Mixowym Hajtem :D:D haha ;* ahh .. ludzie pieprznijta si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Z- Napisano 11 Października 2011 #64136 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Października 2011 NOM ! TAK BY? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malinaa Napisano 11 Października 2011 #64135 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Października 2011 a sk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Z- Napisano 11 Października 2011 #64133 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Po 1. to nie dyskutuj z nami bo burde robisz na forum swoim zachowaniem i doro??nij w ko??cu bo u ciebie pomimo tych 17 lat wida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malinaa Napisano 12 Października 2011 #64124 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2011 cz??owieku przemy??l 50 razy zanim napiszesz na mnie i og??lnie na kogo?? co?? ;/ odr????nia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Z- Napisano 12 Października 2011 #64099 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Malina jak ja si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Z- Napisano 12 Października 2011 #64096 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Wszystko ??adnie pi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Z- Napisano 12 Października 2011 #64095 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2011 A mixowe hajty to co ? Hahhahaha prezydenta ? Chyba k*rwa So??tysa z jakiego?? k*rwa "zadupia" tam gdzie psy ju?? "dupami" szczekaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Z- Napisano 12 Października 2011 #64093 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Jeszcze jedno pytanie, masz mo??e ju?? firme? Pewnie dyrektorem tego twojego "IMPERIUM" jeste??. Tak swoj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi