ALEXIEY Napisano 10 Września 2013 #288012 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Września 2013 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina nie ogarniesz. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick: exp. [AMXBans] Powod: 'wrzuc screeny na Pochylnia.pl' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '81.210.15.170' [AMXBans] =============================================== Kicked by Console: Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole.o co kaman? nigdy w zyciu nie czitowalem za to mam internet osiedlowy gdzie duzo osob ma takie samo ip jak ja.ja posiadam steam i chce pograc na waszej serwerowni czy cos sie da z tym zrobic? oto moje steam id STEAM_0:1:21913851 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tKnn. Napisano 10 Września 2013 #288016 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Narzuci??o Ci si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Michal:. Napisano 10 Września 2013 #288021 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi