Stej Flaj Napisano 30 Września 2013 #294635 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Tak bo zalozycielem jest Twin a nie Bielan.... propozycje zmian sa i tak zamkniete takze darujcie sobie. Po co bzdetami zagrac forum. Jak wam tak bardzo zalezy na pochwalach to sobie w offtopicu napiszcie. Tak wgl kogo chcecie pochwalac admina? Ze wykonuje swoja prace? A moze gracza bo dal komus perk? No bezsens. No widzicie jestem na nie bo po pierwsze beznadziejny pomysl po drugie propozycje zamkniete Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrY. :o ? Napisano 30 Września 2013 Autor #294637 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Września 2013 2sty nie spinaj sie tak bo jeszcze Ci co?? p Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stej Flaj Napisano 1 Października 2013 #294709 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Października 2013 no i wyrazi??em swoje zdanie, a wy do mnie z tym ??e wszedzie na nie itp ... jestem d??uzej tu ni?? wy i wiem kiedy pisa??em tak kiedy nie tak nie ma nic do roboty odsy??am jeszcze raz do tematu co pisa?? Twin co poda??em wcze??niej i sam sobie odpowied?? na to czy nie ma nic do roboty ... co to znaczy beznadziejny pomys?? ? Uzasadnij no m??wie ??e po co za??mieca Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi