Bie(L)aN Napisano 15 Października 2013 #299013 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Października 2013 koki nie masz do czego sie przyczepic? zawsze ma ktos swoje 5 groszy do wtracenia ale ty???? czlowieku tak jak napisal Rocker jest sporo tematow zeby sobie nabic posty . . Nie wiem moze poprostu mialem cos innego w g??owie i napisa??em 2 posta a nie edytowa??em !!! bardzo mi przykro z tego powodu Ps: Przepraszam ze brudze twoje podanie Rocker Ps2: jestem pewny ze jak zaczynales na pochylni tez popelniales takie bledy wiec zejdz ze mnie !! (a jesli nie to sorry) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CR7 Napisano 19 Października 2013 #300521 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Jestem na tak: +steam + mily + czesto na serwerze + aktywny na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twin Napisano 22 Października 2013 #301691 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi