Odpalony :* ^^ Napisano 5 Października 2013 #295789 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Tw??j nick:Odpalony :* ^^Nick admina: BadBoyMapa: Jail_GuyOpis sytuacji: niby mam wh Link do pobrania Screenshot??w: http://www.multiupload.nl/VVG2BWX8WSIP/SteamID:'STEAM_0:0:1114280312' Prosze O UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanilla Napisano 5 Października 2013 Dziewczyna Użytkownik #295793 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Przeszukaj komputer w celu odnalezienia Screenshot??w, kt??re nosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Odpalony :* ^^ Napisano 5 Października 2013 Autor #295794 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Przeszukaj komputer w celu odnalezienia Screenshot??w, kt??re nosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanilla Napisano 5 Października 2013 Dziewczyna Użytkownik #295795 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Poszukaj jeszcze raz. W przeciwnym razie nie dostaniesz UB.W przypadku wersji Non Steam, lokalizacja plik??w to: \Valve\cstrike lub cstrike_polishW przypadku wersji Steam, lokalizacja plik??w to: \Steam\steamapps\common\Half-Life\cstrike lub cstrike_polish Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Odpalony :* ^^ Napisano 5 Października 2013 Autor #295796 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Października 2013 a nie to nie to nie mam tego serio ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanilla Napisano 5 Października 2013 Dziewczyna Użytkownik #295801 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Na wstawienie SS??w masz 10 godzin. Je??li tego nie zrobisz, nie otrzymasz UB. Masz czas, spokojnie. Poszukaj jeszcze. Wpisz w wyszukiwark Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Odpalony :* ^^ Napisano 5 Października 2013 Autor #295802 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Października 2013 serio nie mam i to jest najlepsze ??e kupi??em vipa na 50 dni i mam bana za nic ... Vanilla s??uchaj to jest nie fair bo mam te ssy ale mam z??o??liwego brata kt??ry wie ??e mam wh bo chcia?? ??ebym mu wgra?? i mi nawala w F1 i mi w?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanilla Napisano 5 Października 2013 Dziewczyna Użytkownik #295807 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi