Gość bUUUszek Napisano 13 Października 2013 #298040 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Tw??j nick:BUSZEKNick admina:p3wu0 (czy jakos podobnie)Mapa:eldoradoOpis sytuacji: sieka??em ostro no i admin nie wytrzymal zrobil mi screeny.... dostalem je 3 dni temu ale mialem problem z zajerestrowaniem sie u was dopiero kolega mi dzis pomogl. ps. dostalem jakies screeny ze nie moge ich u siebie zobaczyc, nie wiem czy nie mam odpowiedniego programu .....Link do pobrania Screenshot??w: http://speedy.sh/EFSX9/ss.rar IP/SteamID:nie mam steama BUILD 5787 SERVER (0 CRC)Server # 25[AMXBans] ===============================================[AMXBans] You are banned from this Server![AMXBans] You are permanently banned.[AMXBans] Banned Nickname: BUSZEK[AMXBans] Reason: 'wrzuc screeny na Pochylnia.pl'[AMXBans] You can complain about your ban @ www.Pochylnia.pl[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN'[AMXBans] Your IP: '213.199.253.206'[AMXBans] ===============================================Kicked : You are BANNED. Check yo Prosze was, duzo czasu spedzalem na waszym serwie... SSY mam czysto, gram czysto zapytajcie ludzi na serwerze nie wiedzialem nawet ile czasu jest na wrzucenie bym sie postara?? szybciej Prosze was dajcie mi szanse, rozumiem zebym czitowa??, ale poprostu spoznilem sie ze wstawieniem a naprawde wasza rejestracja jest skomplikowana :/ Mordeczki prosba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość B@CH@ Napisano 13 Października 2013 #298044 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr hab Pe. Napisano 13 Października 2013 Użytkownik #298085 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi