Dyzio1234 Napisano 13 Października 2013 #298328 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Tw??j nick:[~A`T~] Dyzio Nick admina: Nie wiem ;c Mapa:nie Wiem ;c Opis sytuacji:Noto wszeddlem 1 raz na server gralem Granadierem czy cos takiego wyszlem nachwile z Serva i pisze mi ze zostalem zbanowany... A pow??d bana Aktywny Nick jakis SUmik czy cos takiego.. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick: sumek [AMXBans] Powod: 'Aktywny' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '62.182.104.29' [AMXBans] ======================================= PROSZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr hab Pe. Napisano 13 Października 2013 Użytkownik #298340 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Na Twoim nicku ani IP nie ma bana w amx, wi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dyzio1234 Napisano 13 Października 2013 Autor #298347 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Października 2013 JAK NIE JAK MAM NIE MOGE NA SERFVA WEJSC ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość B@CH@ Napisano 14 Października 2013 #298414 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Jak nie ma jak jest... Oj Pe. widz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi