Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

nick podczas gry  GhostAndMirror

mapa                 De_tuscan
powod           ssy
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Banned by Admin: Elite COD # Rusher~
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.Pochylnia.pl
[AMXBans] Reason: 'wrzuc screeny na Pochylnia.pl'
[AMXBans] Duration: 'permanently'
[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:26905803'
[AMXBans] Your IP: '80.48.107.33'
[AMXBans] ===============================================

nie wiem dlaczego mnie zbanowal jak sie tylko runda zaczela nawet typ nie raczyl wejsc na spekta tylko bil rank najpierw mogl mnie troche poogladac a nie ze mialem 18-4staty to juz ban colo nawet na spekcie nie siedzial............................. i jak on tak ssy robi ze start rundy jest to powodzenia w zlapaniu haxa mu zycze nawet jakbym mial to na poczatku sie wylancza 1 klawisz i nic nie widac ogarze

link bo zapomnialem        http://www17.zippyshare.com/v/43627756/file.html

ja ich nie kopiowalem to sa te ssy  a co mnie to obchodzi ze jest taki rozmiar wrzucilem do folderu i dalem do rar zobacz kiedy dostalem bana nawet nie byloby czasu ich przerabiac.............a jeszcze zeby mi sie chcialo macie grafika niech sprawdzi

to sa orginalne ssy hu* mnie to obchodzi ze sa jakies pojebane co ja sie tym zjamuje przyjdz do mnie do domu i sobie poszukaj a nie mi tu piszecie ze to kopie sa a jak nie to pisz odrazu ze nie ma ub i hu* z ta serverownia takie sa innych nie ma bo sprawdzalem i dlaczego to nie sa w pliku bsp tylko w tga nie mam programu  nawet takiego zeby je obejrzec dobra sorry znalazlem jeszcze cos takiego zarz je wrzuce ale nie wiem czy to to bo nie mam takiego programy aby je otworzyc zaraz dolacze link w sumie to nie ba one sa z 2012 roku a tamte sa z dzis i nie wiem dlaczego dwa ostatnie maja taki rozmiar moze to dlatego ze w trakcie gry sprawdzalem tabele wynikow i cos sie zjebalo

a zobacz ze data modyfikacji jest taka sama minuta i sekundy to juz po tym widac ze nic  z nimi nie bylo robione ale huj ciezko ruszyc glowa

albo niech ktos sobie demo obejrzy i luknie bo tamten admin smieszny zajebalem go i na poczatku ktorejs rundy bann nawet sie z miejsca nie ruszylem

a moze maja taka sama nazwe bo sie zdublowaly ? bo nie mam innych a czytam u was to pisze koles ze ma slabego kompa no spoko u mnie jest dobry ale dlaczego tak jest nie wiem rozpatrzcie to sprawe i napiszcie czy bedzie ub czy tez nie.

i wogle te 3 pierwsze maja 901kilo a te 2 ostatnie prawie 4m mozliwe jest to ze mialem laga albo cos nie wiem nie znam sie na tym i nie bede sie spuszczal i dochodzil 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...