GhostAndMirror Napisano 14 Października 2013 #298564 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Października 2013 nick podczas gry GhostAndMirror mapa De_tuscan powod ssy [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: Elite COD # Rusher~ [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Reason: 'wrzuc screeny na Pochylnia.pl' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:26905803' [AMXBans] Your IP: '80.48.107.33' [AMXBans] =============================================== nie wiem dlaczego mnie zbanowal jak sie tylko runda zaczela nawet typ nie raczyl wejsc na spekta tylko bil rank najpierw mogl mnie troche poogladac a nie ze mialem 18-4staty to juz ban colo nawet na spekcie nie siedzial............................. i jak on tak ssy robi ze start rundy jest to powodzenia w zlapaniu haxa mu zycze nawet jakbym mial to na poczatku sie wylancza 1 klawisz i nic nie widac ogarze link bo zapomnialem http://www17.zippyshare.com/v/43627756/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr hab Pe. Napisano 14 Października 2013 Użytkownik #298571 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Października 2013 A dlaczego ss 0,1,2 maj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GhostAndMirror Napisano 14 Października 2013 Autor #298655 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Października 2013 wiesz ile czasu ja ich szukalem a dlaczego tak maja nie wiem ogarnij tego admina bo tylko gra a ssy robi jak widac nawet z respa nie ruszylem i co jest ub czy cos jest nie tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tKnn. Napisano 14 Października 2013 Użytkownik #298659 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Wrzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GhostAndMirror Napisano 14 Października 2013 Autor #298661 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Października 2013 ja ich nie kopiowalem to sa te ssy a co mnie to obchodzi ze jest taki rozmiar wrzucilem do folderu i dalem do rar zobacz kiedy dostalem bana nawet nie byloby czasu ich przerabiac.............a jeszcze zeby mi sie chcialo macie grafika niech sprawdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sparta Napisano 14 Października 2013 #298663 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Masz wrzuci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GhostAndMirror Napisano 14 Października 2013 Autor #298665 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Października 2013 to sa orginalne ssy hu* mnie to obchodzi ze sa jakies pojebane co ja sie tym zjamuje przyjdz do mnie do domu i sobie poszukaj a nie mi tu piszecie ze to kopie sa a jak nie to pisz odrazu ze nie ma ub i hu* z ta serverownia takie sa innych nie ma bo sprawdzalem i dlaczego to nie sa w pliku bsp tylko w tga nie mam programu nawet takiego zeby je obejrzec dobra sorry znalazlem jeszcze cos takiego zarz je wrzuce ale nie wiem czy to to bo nie mam takiego programy aby je otworzyc zaraz dolacze link w sumie to nie ba one sa z 2012 roku a tamte sa z dzis i nie wiem dlaczego dwa ostatnie maja taki rozmiar moze to dlatego ze w trakcie gry sprawdzalem tabele wynikow i cos sie zjebalo a zobacz ze data modyfikacji jest taka sama minuta i sekundy to juz po tym widac ze nic z nimi nie bylo robione ale huj ciezko ruszyc glowa albo niech ktos sobie demo obejrzy i luknie bo tamten admin smieszny zajebalem go i na poczatku ktorejs rundy bann nawet sie z miejsca nie ruszylem a moze maja taka sama nazwe bo sie zdublowaly ? bo nie mam innych a czytam u was to pisze koles ze ma slabego kompa no spoko u mnie jest dobry ale dlaczego tak jest nie wiem rozpatrzcie to sprawe i napiszcie czy bedzie ub czy tez nie. i wogle te 3 pierwsze maja 901kilo a te 2 ostatnie prawie 4m mozliwe jest to ze mialem laga albo cos nie wiem nie znam sie na tym i nie bede sie spuszczal i dochodzil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tKnn. Napisano 14 Października 2013 Użytkownik #298759 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Prosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rusher Napisano 14 Października 2013 Bywalec #298771 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Niestety, nie mam teraz dost Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GhostAndMirror Napisano 15 Października 2013 Autor #298930 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Października 2013 i co tam panowie bedzie ub ????? rusher dal ssy mozecie sprawdzic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tKnn. Napisano 15 Października 2013 Użytkownik #298934 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Admin posiada Twoje ss'y wi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GhostAndMirror Napisano 15 Października 2013 Autor #298944 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Października 2013 chyba dalem a skad mam wiedziec dlaczego tak jest ja sie tym nie zajmuje dobra nara bo mnie wkurwiasz wrzucil on to na huj ja mam ci jeszcze dawac sa na samej gorze sprawdz je sobie idioto jebany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tKnn. Napisano 15 Października 2013 Użytkownik #298947 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi