GhostAndMirror Napisano 15 Października 2013 #298953 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Października 2013 nick podczas gry GhostAndMirror mapa De_tuscan powod ssy [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: Elite COD # Rusher~ [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Reason: 'wrzuc screeny na Pochylnia.pl' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:26905803' [AMXBans] Your IP: '80.48.107.33' [AMXBans] =============================================== a u mnie itak jest jeden hu* zaraz ci wrzuce ............ i maja wiekszy rozmiar a to moze dlatego ze nazwe zmienialem i nic wiecej nie wrzucam nie bede sie z tym pi***olil bo znowu cos napiszesz po***anego jakbym ja w tym siedzial http://www23.zippyshare.com/v/3737976/file.html Czas minol ja pierdole to nie ja wstawialem je 24h tylko ten admin to jakim prawem minol ty slepy jestes czy co? masz tam link i sie huju udlaw niedojebje widac ze czyste to po huj problemy robisz palancie czlowiek chce sobie pograc to taki kuwa smiec tylkoproblemy robi ja ssy wstawilem zaraz po ich zrobieniu jak nie widziales lamusie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr hab Pe. Napisano 15 Października 2013 Użytkownik #298959 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi