RdQ (OMG) Napisano 17 Października 2013 #299759 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Dosta??em bana za AB od proboszcza. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname: RdQ! [AMXBans] Reason: 'AB!!!!!!' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:49315102' [AMXBans] Your IP: '83.27.176.251' [AMXBans] =============================================== Problem jest w tym ,ze nie dostalem bana wczesniej i wgl nie cheatowalem , a Bie(L)aN mowi ze wczesniej grala moja podszywka na aimie i dostala bana .Wczesniej docieraly do mnie info ze ta maja podszywka grala juz nie raz na procodzie i cheatowala. a poza tym dzis wgl nie gralem na procodzie!!! tylko wszedlem sb po 18 Jak zwykle siema, siema, potem Bielan mowi ze grala tu moja podszywka na aimie i dostala bana no i dobra gram sb dalej i ban... Prosze o powazne zastanowienie sie nad tym. W ostatnim przypadku moge zmienic nick ale nie chce mi sie zaczynac wbijac lvlu od poczatku bo to bd bez sensu. Z uszanowaniem RdQ! ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr hab Pe. Napisano 17 Października 2013 #299762 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Automatyczna wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawus98 Napisano 17 Października 2013 #299770 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Masz aktwynego bana http://bany.pochylnia.pl/search.php jest mi bardzo przykro ale nie wiem czy to ty czy nie ty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RdQ (OMG) Napisano 17 Października 2013 Autor #299773 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Października 2013 NO MOWIE ZE TO NIE!!! JA CZEKAM NA BIELANA BO ON MOWIL ZE WIDZIAL TA PODSZYWKE :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bie(L)aN Napisano 17 Października 2013 #299784 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Października 2013 prosze o Ub dla tego gracza ja sam osobiscie zbanowalem gracza non steam o takim nicku za aim wh i podszywke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr hab Pe. Napisano 17 Października 2013 #299787 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi