Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Tw??j nick: Vessmaxx
Nick admina: RODOS WJEZDZA
Mapa: dd2
Opis sytuacji: Gram sb i z gali skanuje tutaj na skrzynie gdzie jest za BS'em A i tam ktos byl i strzelam ale nie widac Zadawanech obrazen i od lewej skanuje w strone konca sciany a zaraz wyskakuje z taktad ktos i mnie zabija a pozniej sie okazuje ze ja mu 0hp wzialem i ban..
Link do dowod??w (opcjonalnie):
IP/SteamID: 93.176.234.113

To jest tre??c mojego poprzedniego tematu o UB i dostalem za to UB

I dziisaj sb pogralem troche na serwie pozniej zrobilem Dissconnect bo szedlem na obiad i jak wracam to mam bana a w Amx'ie jest tylko taki ban ktory byl wyjasniony wiec zeby znow jest aktywny..?

http://bany.pochylnia.pl/ban_list.php?bid=213880

• Użytkownik

Ku*&!.

Dosta??em bana i tutaj za??o??y??em temat o UB: http://pochylnia.pl/topic/74445-vessmaxx-ban/ I dosta??em UB!!!

I po??niej jak po Ub weszlem na serwa gra?? RODOS i chcialem zobaczyc czy serio jakies dziecko z nigo bo nie da?? wtedy SSow ani nic i napisa??em ze mam Aktywnego ale bana mi nie da?? czyli choby byl ogarniety a dzisiaj gra??em zrobi??em Disconnecta i poszed??em na obiad, przychosze wchodze na serwa i pisze ze mam bana czyli to musi byc jakis b??ad...

W

iec jak bym 6.10 dosta?? UB to wesz??em dajmy 7.10 i wtedy to napisa??em i jesli przez tego aktywnego mialbym UB nie dostac to jak napisa??em ze mam aktywnego majac stale IP. i jak bym mial aktywnego to bym dostal powod bana: Aktywny?

Robilem reinstall CS'a i narazie w ulubionych mam z 4serwery i wszystko z sieci Pochylnia wiec musia??em byc dzisiaj na serwie pochylni i dosta??em niby bana. Prosze o Ub..

Po pierwszym banie on sie odwolal i dostal ub i to bylo 5 pazdziernika a drugiego bana dostal 11 paz i doperio teraz od niego sie odwolal po 9 dniach... a dwa to za 1 razem pisali o 2 graczach na u@ ze odpaleni o tobie i kims jeszcze  i obejzalem tamtego gracza i zamiast go zbanowalem ciebie 5 pazdziernika po chwili odrazu jego ( a ze pisali na ciebei z 3-4 osoby  to mowie jak bedzie czysty to sie odwolasz no i wtedy mnie nie bylo bo mialem powazna sprawe i dostales ub wiec sprawa zamknieta ok nie dostarczylem dowodow na czas pozniej ty pisales mi jakies glupie teksty ze grasz na aktywnym cos tam bylo jakies prowokacje ale nie reagowalem a 11 paz waliles skany przez drzwi idealne pozniej przez sciane i dalem ci bana bez ssow i to bylo 11 paz a ty sie budzisz teraz 20 pazdziernika troche pozno nie sadzisz poza tym nie wiem jak to zrobiles ze dzisiaj grales bedac zbanowanym od 11 paz zastanow sie co ty piszesz.. (na stalym ip) bo sam sie mieszasz..

• Użytkownik

Skoro ci pisali, ze jestem odpalony i mowisz, ze jak bede czysty to sie odwolam to i bym takie cos zrobil ale czemu mam sie odwolywac bez SSow.

Prosze o UB i o zakonczenie sprawy bo widze ze wszystko sie miesza ;/

Jesli bedzie jeszcze jedna taka akcja to bedzie bez UB czy cos..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...