Adix Napisano 20 Października 2013 Użytkownik #300834 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Tw??j nick: VessmaxxNick admina: RODOS WJEZDZAMapa: dd2Opis sytuacji: Gram sb i z gali skanuje tutaj na skrzynie gdzie jest za BS'em A i tam ktos byl i strzelam ale nie widac Zadawanech obrazen i od lewej skanuje w strone konca sciany a zaraz wyskakuje z taktad ktos i mnie zabija a pozniej sie okazuje ze ja mu 0hp wzialem i ban..Link do dowod??w (opcjonalnie):IP/SteamID: 93.176.234.113 To jest tre??c mojego poprzedniego tematu o UB i dostalem za to UB I dziisaj sb pogralem troche na serwie pozniej zrobilem Dissconnect bo szedlem na obiad i jak wracam to mam bana a w Amx'ie jest tylko taki ban ktory byl wyjasniony wiec zeby znow jest aktywny..? http://bany.pochylnia.pl/ban_list.php?bid=213880 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr hab Pe. Napisano 20 Października 2013 Użytkownik #300964 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Października 2013 HMMM ciekawe ban jest z 11 pa??dziernika, z tego co widz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tusia. Napisano 20 Października 2013 #300981 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Hm z ciekawo??ci pobra??am demko z dnia w kt??rym dosta??e?? bana.. z 11 pa??dziernika.. napisa??e?? na czacie:*DEAD* Vessmaxx : czesc RODOS mam aktywnego ,) Po czym potem tylko opu??ci??e?? gr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodos wjezdza Napisano 20 Października 2013 #301029 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Października 2013 masz 10 godzin na odwolanie sie od bana a minelo 9 dni ... Wiec troszecze sie spozniles.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adix Napisano 20 Października 2013 Użytkownik Autor #301032 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Ku*&!. Dosta??em bana i tutaj za??o??y??em temat o UB: http://pochylnia.pl/topic/74445-vessmaxx-ban/ I dosta??em UB!!! I po??niej jak po Ub weszlem na serwa gra?? RODOS i chcialem zobaczyc czy serio jakies dziecko z nigo bo nie da?? wtedy SSow ani nic i napisa??em ze mam Aktywnego ale bana mi nie da?? czyli choby byl ogarniety a dzisiaj gra??em zrobi??em Disconnecta i poszed??em na obiad, przychosze wchodze na serwa i pisze ze mam bana czyli to musi byc jakis b??ad... W iec jak bym 6.10 dosta?? UB to wesz??em dajmy 7.10 i wtedy to napisa??em i jesli przez tego aktywnego mialbym UB nie dostac to jak napisa??em ze mam aktywnego majac stale IP. i jak bym mial aktywnego to bym dostal powod bana: Aktywny? Robilem reinstall CS'a i narazie w ulubionych mam z 4serwery i wszystko z sieci Pochylnia wiec musia??em byc dzisiaj na serwie pochylni i dosta??em niby bana. Prosze o Ub.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tusia. Napisano 20 Października 2013 #301048 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Adix - Rodos da?? Ci bana przez przypadek.. mia?? go dosta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodos wjezdza Napisano 20 Października 2013 #301125 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Po pierwszym banie on sie odwolal i dostal ub i to bylo 5 pazdziernika a drugiego bana dostal 11 paz i doperio teraz od niego sie odwolal po 9 dniach... a dwa to za 1 razem pisali o 2 graczach na u@ ze odpaleni o tobie i kims jeszcze i obejzalem tamtego gracza i zamiast go zbanowalem ciebie 5 pazdziernika po chwili odrazu jego ( a ze pisali na ciebei z 3-4 osoby to mowie jak bedzie czysty to sie odwolasz no i wtedy mnie nie bylo bo mialem powazna sprawe i dostales ub wiec sprawa zamknieta ok nie dostarczylem dowodow na czas pozniej ty pisales mi jakies glupie teksty ze grasz na aktywnym cos tam bylo jakies prowokacje ale nie reagowalem a 11 paz waliles skany przez drzwi idealne pozniej przez sciane i dalem ci bana bez ssow i to bylo 11 paz a ty sie budzisz teraz 20 pazdziernika troche pozno nie sadzisz poza tym nie wiem jak to zrobiles ze dzisiaj grales bedac zbanowanym od 11 paz zastanow sie co ty piszesz.. (na stalym ip) bo sam sie mieszasz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tusia. Napisano 21 Października 2013 #301165 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Października 2013 a 11 paz waliles skany przez drzwi idealne pozniej przez sciane i dalem ci bana bez ssow i to bylo 11 paz Obejrza??am demko po raz drugi z 11 pa??dziernika. Do kt??rego link zamieszcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adix Napisano 21 Października 2013 Użytkownik Autor #301408 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Skoro ci pisali, ze jestem odpalony i mowisz, ze jak bede czysty to sie odwolam to i bym takie cos zrobil ale czemu mam sie odwolywac bez SSow. Prosze o UB i o zakonczenie sprawy bo widze ze wszystko sie miesza ;/ Jesli bedzie jeszcze jedna taka akcja to bedzie bez UB czy cos.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tusia. Napisano 21 Października 2013 #301466 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Jak admin jest pewien co do czitowania, to nie musi robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adix Napisano 23 Października 2013 Użytkownik Autor #301998 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Sory za posta ale moze kto?? zajrzec i dac to UB.. Grac mi sie chce a nie mam w co ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dmitri Napisano 26 Października 2013 #303340 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Odbanowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanilla Napisano 26 Października 2013 Dziewczyna Użytkownik #303342 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi