DrY. :o ? Napisano 3 Listopada 2013 #306308 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Jak dla mnie to tylko doda Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeZx Napisano 4 Listopada 2013 Autor #307090 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Dobra fannn nie spinaj tak dupy ;) I czemu mam dostac warna skoro chcialem tylko zobaczyc opinie graczy? Nie wiem moze i jestem swiezakiem bo gram tu jakies 2.5 miesiaca ale moze Twin co do zmian zmieni zdanie ;) Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrY. :o ? Napisano 4 Listopada 2013 #307122 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 A i Fann to jest offtopic. FreeZx mo??e tu pisa Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciiiichy Napisano 16 Listopada 2013 #311364 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 R??wnie?? jestem na tak.Przyda??oby si Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ergo123 Napisano 16 Listopada 2013 #311381 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Mapy nowe hymm tak ? Map jest sporo ale co 2 osoba woli dusta westa dust podobnego lub westo podobnego s Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koki aka Wols Napisano 20 Listopada 2013 #312899 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Jak to Fan ju?? wy??ej napisa??.. TWIN nie podlega waszym decyzjom, wi Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bie(L)aN Napisano 21 Listopada 2013 #312930 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Bo??e widzisz i nie grzmisz! Fannnn i Koki czemu wy tak negatywnie nastawieni jeste??cie? Temat nie potrzebny! 3/4 Post??w Temat??w na Pochylni to spam i niepotrzebne za??miecanie a wy musicie si Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koki aka Wols Napisano 21 Listopada 2013 #313068 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Bielan przeczytaj jeszcze raz moj post i sprobuj zrozumiec jego tresc, bo widocznie nic do Ciebie nie dociera.. TWIN robi too, co uzna za dobre, lepiej on wie... Kiedy co ma doda Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faNNNNNNN` Napisano 21 Listopada 2013 #313082 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Nie chodzi??o tu nikomu i spinanie, tylko m??wi Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bie(L)aN Napisano 22 Listopada 2013 #313174 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 NIe nie nie to ty przeczytaj m??j ze zrozumieniem ! Twin zadecyduje owszem ale inni maj Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slunski Chachor Napisano 22 Listopada 2013 #313182 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Po to jest to forum, ??eby zak??ada Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koki aka Wols Napisano 22 Listopada 2013 #313188 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Po raz kolejny podkre??lam s??owa TWINA : " na ten czas nie przewidujemy zmian" no to chyba jasno napisa??, ??e ??adnych zmian nie b Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocker Napisano 22 Listopada 2013 #313219 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Moim zdaniem nie jest to propozycja tylko niewielka pr??ba nam??wienia TWINA na to ??eby doda?? np kilka nowych map gdy?? gra staje si Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koki aka Wols Napisano 22 Listopada 2013 #313274 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Od lat gram na dustach, westach i innych znanych klasycznych mapach... Wiele os??b gra d??u??ej ode mnie w csa... Graj Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi