Raaadny Napisano 23 Października 2013 #302148 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Nick; Radny [t] PONIACZKOWY <3 nie mam sumie co pisac poniewaz wchodze dzis na aim hs i widze ze mam ''bana'' zdazalo mi sie takie cos juz na niejednym servie poniewaz ktos ma te same ip , ja gram caly czas na steamie i w tym momencie nie bylo mnie na serwerze ani nie uzywalem zadny wspomagaczy , prosze o unbana ;)) moje id steam ; STEAM_0:1:49840850 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname: Bajtek [AMXBans] Reason: 'Czitujesz' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: '83.5.67.91' [AMXBans] =============================================== Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check your console. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość B@CH@ Napisano 23 Października 2013 #302152 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi