Gość bUUUszek Napisano 8 Listopada 2013 #308487 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Tw??j nick:BUSZEK Nick admina:Nitro Mapa:paintball_azzuro Opis sytuacji: Przepraszam, myslalem ze wczoraj dalem dobry link do ss`ow a wczoraj internet od godziny 19 przesta?? dzia??a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metalpunkt Napisano 8 Listopada 2013 Użytkownik #308488 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 ojjj Buszek...Buszek heh znowu ss'y po czasie Mam nadziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bUUUszek Napisano 8 Listopada 2013 #308490 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 nom ale myslalem ze wstawilem odrazu ale mi sie pojeb,,,, i wstawi??em demko od nine ktore mialem obejrzec :/ a wieczorem brak neta i lipa tak to juz jest :( Da mi ktos te ub?? plisss juz od 10 gralbym a takto musze zamulac:/ :/ a trzeba mistrza pochylni wbijac panowie :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mistrzu Napisano 8 Listopada 2013 #308513 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi