Stary Weteran Napisano 13 Listopada 2013 #310430 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Tw??j nick: Stary WeteranNick admina: nie jest podany w konsoliMapa: jakis de_dust nie znam dokladnej nazwy mapy bo ban polecial pod sam koniec wiec juz nie moge sprawdzicOpis sytuacji: hmm dostalem bana bo admin nie potrafi sie pogodzic z mysla ze ktos gra lepiej od niego ?Link do pobrania Screenshot??w: http://www2.zippyshare.com/v/78012811/file.htmlIP/SteamID: 89.229.106.66log jakby byl potrzebny: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Powod: 'wrzuc screeny na Pochylnia.pl' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '89.229.106.66' [AMXBans] ======================================= i taka dopiska jezeli admin daje bana to niech ruszy dupe na forum i sprawdzi ssy a nie ja bede teraz 2h czekal na ub bo mu sie nie chce -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr hab Pe. Napisano 13 Listopada 2013 Użytkownik #310437 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 A dlaczego Halflife 03 i 04 maj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stary Weteran Napisano 13 Listopada 2013 Autor #310438 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 a skad ja mam to wiedziec ? wsadzam ssy ktore mam w folderze w formacie takim jaki byl moze tamten ss sie zrobil jak padlem ch** wie admina robiacego ssy spytaj. po drugie jakbym mial zmieniac ssy to czemu bym nie zmienil wszystkich -.- ? bo to ten sam ss z tego co widze ta sama godzina minuty i sekunda stworzenia ... wlasciwosci nie gryza... japierdole co za administracja -.- o ub ciezko bo admowi zal dupe sciska ze slaby jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FtS Napisano 13 Listopada 2013 #310452 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Sorry ??e pisze ale przyda??o by si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mistrzu Napisano 14 Listopada 2013 #310767 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Jako ??e 2 ss'y s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Game Napisano 15 Listopada 2013 Użytkownik #310834 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 witam serdecznie. 1. Przykro mi ale ss??w nie znalazlem bo wyczerpa??em limit 99 ss??w w swojej bazie i dopiero sie zorientowa??em o tym. ale sytuacje pamietam jak dzis. dostal ssy ale zaraz zgin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr hab Pe. Napisano 15 Listopada 2013 Użytkownik #311177 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi