MeeT_YoU Napisano 21 Listopada 2013 #313140 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Tw??j nick:Na serwie mailem cos w stylu ()()()()()()()(Nick admina:YoNaviMapa:dd2Opis sytuacji:Typ mnie wyzywa zero rekacji ja mu odpisuje kick potem wbijam i pisze mu na u@ on na say @@ jeszcze cos i ban nawet nie dal skonczyc wypowiedzi a pisalem mu co tamten gosciu do mnie pisal Link do dowod??w (opcjonalnie):IP/SteamID: http://bany.pochylnia.pl/ban_list.php?bid=221901 http://speedy.sh/Kp6NW/ss.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lelo92 Napisano 21 Listopada 2013 #313141 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Gracz o nicku (())()())) Zostal wywalony z powodu: Ogarnij sieHala (RADIO): Fire in the hole! FBSZEMPEMPEJN killed Matrix with ak47sasa'ek killed Swirek with m4a1*** eXe killed DameK with a headshot from awp ***jeszcze cos?Tusia killed Nie pije po Alkoholu :x with deagleTusia (RADIO): Fire in the hole! HEEnOr (RADIO): Fire in the hole! HEMatrix dolacza do Sil Anty-Terrorystow(GRACZ) (())()())) : Podniecony?(GRACZ) (())()())) : Szamcisko i szmatoco?? jeszcze? dostales kicka zebys sie ogarn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeeT_YoU Napisano 21 Listopada 2013 Autor #313142 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Ty ja ci zaznaczylem wszystko na screenacha nie wycinek z consoli A szmacisko i szmato to bylo to co on napisal kolego lookaj na ssy a nie kopiuj wklej. Pisalem ci na u@ jego slowa a ty mnie zbanowales to aj dziekuje nawet skonczyc nie dales zdania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanilla Napisano 21 Listopada 2013 Dziewczyna Użytkownik #313143 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Wycinki z konsoli nie s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tusia. Napisano 21 Listopada 2013 #313144 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Te?? widzia??am te wyzwiska na u@ ale tak jak pisze Meet on nie wyzywa?? Ciebie tylko cytowa?? kogo?? innego.. po samej koncepcji zdania da??o si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeeT_YoU Napisano 21 Listopada 2013 Autor #313145 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Admina banuajcego zatkalo czy jak niech napisze jakas sensowna wypowiedz :f Albo niech tez zbanuje busza chyba ze to jego kolega. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lelo92 Napisano 21 Listopada 2013 #313146 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Pech w tym i to pisze szczerze, ??e Ty leciale?? po nim jak ja ledwo wszed??em na serwer on juz zd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tacowski Napisano 21 Listopada 2013 #313150 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Widze, ??e Painta opanowa??e?? do perfekcji. Odbanowuje Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi