pioner Napisano 25 Listopada 2013 Użytkownik #314471 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Tw??j nick: P!oNerNick admina: The GameMapa:de_dustOpis sytuacji:Link do pobrania Screenshot??w: Mam problem z odszukaniem tych screenow, szukam w calym cstrike i nic tutaj nie ma , nie wiem czy jest to mozliwe ze admin mi ich nie zrobil ,lub jest jakis problem z amx no ale ich nie ma . A chcialbym tutaj jeszcze pograc ,bo jest dosyc fajna atmosfera na serwerze wiec proponuje abyscie sprawdzili demko z tej mapy i ocenili czy jestem czysty czy teZ nie ;p . IP/SteamID: Zapomnialem napisac ip wiec daje je tutaj :83.9.78.139 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tKnn. Napisano 25 Listopada 2013 Użytkownik #314474 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Screenshoty kt??re zrobi?? Ci admin znajduj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioner Napisano 25 Listopada 2013 Użytkownik Autor #314475 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Zapomnialem napisac ip wiec daje je tutaj :83.9.78.139 tKnn dzieki za podpowiedz. Na innej serwerowni wgl inaczej to bylo . nie spodziewalem sie ze ss beda o nazwie "half life ";p. http://www.speedyshare.com/atpUG/cstrike.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tKnn. Napisano 25 Listopada 2013 Użytkownik #314483 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi