Spr!NT Napisano 30 Listopada 2013 #316701 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Tw??j nick:Spr!NTNick admina:nie wiemMapa:de_kabulOpis sytuacji:Wczoraj dosta??em bana za byle co za AB ktore wogule nie mam!! dosta??em UB wczoraj ! a dzis znowu ban za Aktywny mia??em nick zmieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocker Napisano 30 Listopada 2013 Użytkownik #316784 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Dosta??e?? wczoraj ode mnie bana dosta??e?? ub z poleceniem ??eby?? zmieni?? nick nie zrobi??e?? tego. Moim zdaniem to twoja wina i tyle. A jak kupi??e?? na ten nick premium to by??o napisa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spr!NT Napisano 1 Grudnia 2013 Autor #316790 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Gdzie ja mam niby aktywnego bana?widzisz gdzie?? to w AMB/bans? IP/SteamID ?najpierw pomy??l potem banuj 1 raz gram tu Z tego co wiem wielu graczy gra z podobnymi nickami. Zmienie ten nick i bedzie po sprawie Prosze o UB!!! ile mo??na czekac? Co z tym UB? :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mistrzu Napisano 1 Grudnia 2013 #317022 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi