Bucha Napisano 1 Grudnia 2013 #317035 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Dobra zwracam sie do wszystkich bo niewiem o co chodzi. Problem jest taki ze jak wlacze w grze mikro zeby cos powiedziec to mam takie sekundowe zatrzymanie gry, i nawet widze ze osoby biegnace za mna nagle sa przedemna.Wkurza mnie to bo zawsze musze odczekac chwile zeby cos pwiedziec bo nie idzie w tym samym czasie.Gdzie grajac na ns nie mialem tego problemu nacislem mikro i gradalem odrazu.wie ktos o co chodzi?? Odrazu przypomne ze to jest po tej ostatniej aktualizacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hard-Skill. Napisano 1 Grudnia 2013 #317124 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Gre Ci przycina czy mikro? Zobacz to moze pomoze: http://h2.kampno.pl:8888/mikrofon-vt58734.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bucha Napisano 1 Grudnia 2013 Autor #317144 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Gre mi zatrzymuje jak by taka pausa i moge dopiero mowic ale widze jak postacie mnie powiedzmy ze wyprzedzily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hard-Skill. Napisano 1 Grudnia 2013 #317146 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Czytales to co jest w tym linku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bucha Napisano 1 Grudnia 2013 Autor #317241 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Tak i nie pomoglo i ciagle mysle co moze byc nie tak.Probowalem z cfg na karcie w systemie i no niewiem reinstat nie robie bo sensy nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SZEMPEMPEJN Napisano 1 Grudnia 2013 #317254 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Tutaj mo??e by Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bucha Napisano 2 Grudnia 2013 Autor #317306 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 takie ialem ustawienia na poczatku i ciagle nic wasze propozycje nic nie daly to samo rodzilem. To w tym linku bylo przdatne ale rozwiazania nie przynioslo.Przynajmniej wiem ze ktos tez mial taki problem. Do penisa pana niewiem co jest nie tak.Ktos wie jaki plik w steam jest od dzwieku lub ustawien mikro??bo moze z nim pokabinuje lub wkleje od nonsteam bo bez steama dziala idealnie. Dobra pany naprawilem troche sie nameczylem ale dziala bez zacinania.Wczesniej tez jak probowalem tez dzialal ale za to mi mikro chodzilo ze sluszalem wszystko co jest kolo mnie a teraz jedna rzecz wylaczylem jak by karte dzwiekowa ze chodza same sluchawki bez karty od kompa i zaczelo dzialac.Super jak by ktos mial podobny problem to pomoge. Dobra nie do konca dziala.dziwne jest to ze dziala ale najpierw musze wejsc do gry pozniej zejsc na pasek otworzyc to co wylaczylem nic nie robiac tylko otworzyc i wchodze do gry i mikro dziala normalnie. Czyli wchodze na glosnik ppm na rekording devices zaznaczam miktofon ktorego uzywam wlasciwosci i nic nie robie doslownie tylko otwieram i mikro w grze chodzi normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanilla Napisano 20 Grudnia 2013 #323695 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Automatyczna wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi