KropekHeheszki Napisano 1 Grudnia 2013 #317066 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Tw??j nick:__<(*-*KropeK*-*)>__Nick admina :2styMapa: De_dust jakis ;DOpis sytuacji:Gram sobie Gram i patrzy robi mi ssy ; ) Wiec spoko gram dalej kicklo mnie wchodze w Plik Cstrike zeby ssy spakowac i co sie okazuje?? Ss??w Kur..... Nie ma !!! Szukalem w Innych plikach i nie znalazlem . Tak wiec prosze Opiekuna serwera O sprawdzenie czy admin zrobil dobrze ssy. Pozatym mam 3 klasy premium EgzekutorXXL Extra ninja i znajper wiec na Uj bym mial czitowac pomyslcie.Link do pobrania Screenshot??w:IP/SteamID:83.23.30.105 Next Map: de_kabul Panda connected [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Reason: 'wrzuc screeny na Pochylnia.pl' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: '83.23.30.105' [AMXBans] =============================================== Niezidentyfikowany killed __<(*-*KropeK*-*)>__ with knife ** wstaw foty na Pochylnia.pl player "__<(*-*KropeK*-*)>__" admin "2sty`" ** Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check PS: jak wiecie gdzie moga sie jeszcze zapisac to Piszcie poszukam jak znajde wstawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tKnn. Napisano 1 Grudnia 2013 #317077 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Screenshoty kt??re zrobi?? Ci admin znajduj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KropekHeheszki Napisano 1 Grudnia 2013 Autor #317078 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Dobra dzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tKnn. Napisano 1 Grudnia 2013 #317080 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi