La Vida Loca Napisano 7 Grudnia 2013 #319201 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Tw??j nick:Cre[A]t0RNick admina:TuCieMam.Mapa:Nie pamietam Opis sytuacji:Gram sobie rozmalnie tak jak codzien na waszym serwerze i nagle ban to by??o dla mnie dziwne bo nigdy nie by??em banowany za powod"Aktywny"Link do dowod??w (opcjonalnie): IP/SteamID: STEAM_0:0:76974739 Mo??e kto?? gra?? kiedy?? na tym nicku co ja i w??asnie dlatego daliscie mi bana,albo ja na jego. Nie wiedzia??em ze ktos gra?? na takim nicku ale teraz nie chcia??bym stracic tego nicku poniewa?? mam tam klase premium za 30zl.Prosze pomoscie. Albo moge zmienic nick tylko gdyby sie da??o przeniesc z jednego nicku na drugi klase premium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mistrzu Napisano 7 Grudnia 2013 #319203 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Podstaw do wzoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
La Vida Loca Napisano 7 Grudnia 2013 Autor #319216 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 gotowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vide Cul Fide Napisano 8 Grudnia 2013 #319352 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 By??em dzis na ProCod'zie jakies 10 min temu i wiedzia??em Cre[A]tor'a jak probowa?? grac ale mu sie to nie uda??o bo odrazu zosta?? wywalony, a prawdzi??y Cre[A]tor ma Steam, a ta podszywka nie mia??a Steama i gra?? bez klasy premium. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość B@CH@ Napisano 8 Grudnia 2013 #319509 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 kolega posiada steam wiec nalezy sie ub... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mistrzu Napisano 8 Grudnia 2013 #319525 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Poprosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
La Vida Loca Napisano 8 Grudnia 2013 Autor #319575 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin TuCieMam. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname: Cre[A]t0R [AMXBans] Reason: 'Aktywny' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: '194.181.13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mistrzu Napisano 8 Grudnia 2013 #319579 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi