Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Tw??j nick:Cre[A]t0R
Nick admina:TuCieMam.
Mapa:Nie pamietam

Opis sytuacji:Gram sobie rozmalnie tak jak codzien na waszym serwerze i nagle ban to by??o dla mnie dziwne bo nigdy nie by??em banowany za powod"Aktywny"
Link do dowod??w (opcjonalnie):

IP/SteamID:  STEAM_0:0:76974739 

Mo??e kto?? gra?? kiedy?? na tym nicku co ja i w??asnie dlatego daliscie mi bana,albo ja na jego. Nie wiedzia??em ze ktos gra?? na takim nicku ale teraz nie chcia??bym stracic tego nicku poniewa?? mam tam klase premium za 30zl.Prosze pomoscie. Albo moge zmienic nick tylko gdyby sie da??o przeniesc z jednego nicku na drugi klase premium

By??em dzis na ProCod'zie jakies 10 min temu i wiedzia??em Cre[A]tor'a jak probowa?? grac ale mu sie to nie uda??o bo odrazu zosta?? wywalony, a prawdzi??y Cre[A]tor ma Steam, a ta podszywka nie mia??a Steama i gra?? bez klasy premium.

[AMXBans] You have been banned from this Server by Admin TuCieMam. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname: Cre[A]t0R [AMXBans] Reason: 'Aktywny' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: '194.181.13

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...