dapik Napisano 8 Grudnia 2013 #319658 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Tw??j nick: NuttyNick admina: nie wiem Mapa: nie wiemOpis sytuacji: gram sobie na AIM/FY/AWP, wyszedlem, wszed??em po 1 minucie na ten sam serwer i ban. Nie wiem kto to misiovaty i nie mam ??adnych ss'??w :/Link do dowod??w (opcjonalnie):IP/SteamID: STEAM_ID_LAN [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin misiovaty. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname: TroczeK [AMXBans] Reason: 'wrzuc screeny na Pochylnia.pl' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: '79.163.2.123' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check your console. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mistrzu Napisano 9 Grudnia 2013 #319698 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Posiadasz Steam? jak tak podaj nam tutaj Steam ID (SID). Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi