fenomen Napisano 30 Października 2011 #63347 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Witam.Chcia??bym wam napisa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eVolt1o-N-.!? Napisano 7 Listopada 2011 #62732 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Jeszcze tylko tak dla przypomnienia nie "jechac" ich na say bo wtedy leca bany caly czas o tym zapominacie jak chcecie napisac "ku**a ty je***a s**o" albo cos podobnego napiszcie w notatniku a nie na say bo poleca bany a jak widzicie cheata U@ i piszcie jezeli nie ma admina to na gg a jezeli nie ma go na gg to na steam jak sie masz steam to krec demko i na FORUM to tyle :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSkill Napisano 17 Listopada 2011 #61538 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Poczytajcie Sobie troszke bo jak widze jak wejdzie ktos na serwer i mnie cisnie ze mam aima wh to mi troszke szkoda Dzieci :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dmitri Napisano 17 Grudnia 2012 #171904 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Automatyczna wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi