Zloty Napisano 17 Grudnia 2013 #323121 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Ot???? je??eli jeszcze nie minie 4:00 a ct nie wyda polece?? i tt samo otworzy sobie cele czy ct ma prawo zabi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
???? Napisano 17 Grudnia 2013 #323123 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Chyba proste jak cele zosta??y otwarte (nie wa??ne w jaki spos??b ), a CT w tym czasie nie wyda??o polece?? jest FD... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zloty Napisano 17 Grudnia 2013 Autor #323128 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 To wcale nie takie proste skoro oficjalnie ct ma czas do 4:00 by wydac polecenia i otworzyc cele zanim bedzie fd.Jako ze nie orentuje sie po jakim czasie tt ma mozliwosc samemu otworzenia celi (Bo jest limit czasowy ze przed uplynieciem ilus sekund tt moze wpisac komende /cele i samemu otworzyc sobie cele) no coz wydaje mi sie ze jesli tt samo sobie otwiera cele przed uplywem tych 4:00 to dla mnie to jest proba buntu i mam prawo za to zabic tymbardziej ze nie afcze tylko ogarniam ucieczke.Takze dla mnie to jest proba buntu... U??ytkownik kt??ry ma bana na forum poprosi?? mnie abym to napisa?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Infooo Napisano 17 Grudnia 2013 #323135 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Tak jak napisa?? ask. Je??eli ct nie wyda polece?? lub otworzy sam przez przypadek cele jest fd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JOO Napisano 18 Grudnia 2013 #323171 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi