Karina ^^ Napisano 18 Grudnia 2013 #323392 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Wiec tak cytuje Pingla (prosi?? bym to wstawi??a) ,, Witam dzisiaj na serwerze JB bylem swiadkiem dziwnego zjawiska otoz gracz Disturbed -Indestrucible(KabanosPL) dobrze znany wielu graczom jak i adminom podczas paru map z rzedu akurat wtedy gdy miala byc zabawa on w magiczny sposob ginal i nie mozna bylo dac tej zabawy.Gdy tylko bedzie aktywne demko to wrzuce demko z mapy na ktorej ja bylem w ct gdzie widac ze od czwartku gdy wspomnialem o zabawie co runde praktycznie wpisywal killa.Wydaje mi sie ze takie zachowanie jest nie powazne i ten gracz wkoncu powinien poniesc jakies konsekwencje swoich czynow.Moze on sobie gre psuc ale niech kurna nie psuje zabawy innym -,-" 5) Disturbed -Indestrucible- - 178.43.169.200:2700(dostal bana na 4h jak cos ale sadze ze to troszke za malo i trzeba tez pilnowac by inni tak nie robili. " Moim zdaniem ten gracz psuje zabawe innym, gdy?? przez jego g??upot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawian1337 Napisano 18 Grudnia 2013 #323396 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Dosta?? ode mnie bana za utrudnianie ju??, tak??e po wszystkim, temat do zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tacowski Napisano 18 Grudnia 2013 #323397 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi