kadetu Napisano 19 Grudnia 2013 #323503 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Tw??j nick: KULEK1910Nick admina: RODOS WJE??DZAMapa: DD2Opis sytuacji: Gram , a tu ban .. Kompletnie nie wiem za co .Link do dowod??w (opcjonalnie): Mam Logi z Konsoli . "Lech Roch Pawlak`' is joining the Counter-Terrorist forceKULEK1910 (RADIO): Fire in the hole! HERequesting tempdecal.wad from serverUbi ` connectedError: server failed to transmit file 'customization'GrO52eK connectedUbi ` is joining the Terrorist forceGrO52eK is joining the Counter-Terrorist forceGracz o nicku Lech Roch Pawlak`' Zostal wywalony z powodu: rasizm[iNFO] Wpisz /server aby przejsc na wybrany serwer sieci Pochylnia.pl![NAJLEPSZY] KULEK1910 prowadzi w grze 10 fragami i 1 zgonamiTerrorysci prowadza 3 : 0KULEK1910 : ale jestem dobry !BuCeK:OlD:ChiCKeN : walcie sie ,pTallahassee : tzn nie musisz nic mowic*** KULEK1910 killed LaCosTe AlluRe with a headshot from ak47 ***cznik. (RADIO): Fire in the hole! SG*** KULEK1910 killed Nigga Please with a headshot from ak47 ***Tallahassee : wiesz co robic :DLaCosTe AlluRe droppedLaCosTe AlluRe has left the gameOldschool killed cosnoN with deagle~Czarna~ : a za co bana dostal?Ubi ` killed Pacyfik Rim with deagleSpalinaa : nie mam pojecia al e placze z e grac nie moze ,/Maryniarz connectedBuCeK:OlD:ChiCKeN : Czorna wie co robic, ja wiem co robic z Czarna, koniec tematu :Dcznik. (RADIO): Fire in the hole! HEMaryniarz is joining the Counter-Terrorist forcePacyfik Rim droppedPacyfik Rim has left the gamecznik. : /meLech Roch Pawlak`' killed Spalinaa with famasAby ponownie zmienic intensywnosc padajacego sniegu musisz wpisac w say /snieg.*** Tallahassee killed goliaf with a headshot from famas ***Ubi ` killed Tallahassee with deagle*** KULEK1910 killed RODOS WJEZDZA with a headshot from ak47 ***~ bEBZUNEq [bg] : moze kulek wejdziesz na HJ czy jednak nie bo BL mixie ?*** Oldschool killed KULEK1910 with a headshot from deagle ****** tukz killed lll skilz | Krzysiu with a headshot from deagle ***cznik. killed OuTSideR with ak47GrO52eK killed self with grenadegoliaf droppedgoliaf has left the game*** Oldschool killed ~Czarna~ with a headshot from deagle ***Spalinaa : qqqJonek connected*** ~ bEBZUNEq [bg] killed Ubi ` with a headshot from famas ***cznik. killed d! with ak47*** enz killed cznik. with a headshot from m4a1 ***chyba ty! killed tukz with ak47~ bEBZUNEq [bg] killed chyba ty! with famasteA` has left the game*DEAD* KULEK1910 : CO RYJ !@!@!@!@!@*** Lech Roch Pawlak`' killed BuCeK:OlD:ChiCKeN with a headshot from famas ***[AFK] teA` zostal wykopany poniewaz byl AFK dluzej niz 60 sekund!Requesting tempdecal.wad from serverteA` connectedError: server failed to transmit file 'customization'teA` is joining the Terrorist forceSPOKOJ ku***[NAJLEPSZY] KULEK1910 prowadzi w grze 13 fragami i 2 zgonamiPTB: Round ended, checking teams.Terrorysci prowadza 3 : 1KULEK1910 : maxtor przyjmj mnieJonek is joining the Terrorist force[AMXBans] ===============================================[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl[AMXBans] Powod: 'odpocznij i teksty '[AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut'[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:32235157'[AMXBans] Twoje IP: '87.205.39.110'[AMXBans] ===============================================*** Oldschool killed Ubi ` with a headshot from ak47 ***Oldschool : NIEUbi ` droppedUbi ` has left the gameKULEK1910 : bo ejstes katgo"IP/SteamID: @UP . Oczywi??cie karam i dostaje bana . Jakie teksty , cisn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodos wjezdza Napisano 19 Grudnia 2013 #323507 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Ogolnie wszedlem na serwer co chwile ktos pisze jakies teksty glupie wyzywaja sie napisalem na say ze ma byc spokoj i za kazda prowokacje itp bede karal po chwili Ty piszesz odpierdolice sie za chwile ryj i dosatles 30 min za prowokacje bo napisem koniec tematu to dalej ciagniecie i nawazjem sie prowokujecie niech sobie pisze ze masz wh sh aima cokolwiek napisz u@ to dostana kare za pisane na say o czitach i tyle ale akurat odkad ja wszedlem to ty cos gadales....Takze na przyszlosc olej co inni pisza i zglaszaj na u@ to bede ich banowal pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadetu Napisano 19 Grudnia 2013 Autor #323509 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 hahah ??ciagnij demko , i zobacz logi , dosta??em HS z 1 pestki i powiedzia??em "co ryj" wi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodos wjezdza Napisano 19 Grudnia 2013 #323514 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 nawet piszac do kogos ryj to jzu jest prowokacja poza tym po co reagujesz na takie cos trzeba byc madrzejszym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mistrzu Napisano 19 Grudnia 2013 #323515 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi