kadetu Napisano 19 Grudnia 2013 #323503 Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2013 Tw??j nick: KULEK1910Nick admina: RODOS WJE??DZAMapa: DD2Opis sytuacji: Gram , a tu ban .. Kompletnie nie wiem za co .Link do dowod??w (opcjonalnie): Mam Logi z Konsoli . "Lech Roch Pawlak`' is joining the Counter-Terrorist forceKULEK1910 (RADIO): Fire in the hole! HERequesting tempdecal.wad from serverUbi ` connectedError: server failed to transmit file 'customization'GrO52eK connectedUbi ` is joining the Terrorist forceGrO52eK is joining the Counter-Terrorist forceGracz o nicku Lech Roch Pawlak`' Zostal wywalony z powodu: rasizm[iNFO] Wpisz /server aby przejsc na wybrany serwer sieci Pochylnia.pl![NAJLEPSZY] KULEK1910 prowadzi w grze 10 fragami i 1 zgonamiTerrorysci prowadza 3 : 0KULEK1910 : ale jestem dobry !BuCeK:OlD:ChiCKeN : walcie sie ,pTallahassee : tzn nie musisz nic mowic*** KULEK1910 killed LaCosTe AlluRe with a headshot from ak47 ***cznik. (RADIO): Fire in the hole! SG*** KULEK1910 killed Nigga Please with a headshot from ak47 ***Tallahassee : wiesz co robic :DLaCosTe AlluRe droppedLaCosTe AlluRe has left the gameOldschool killed cosnoN with deagle~Czarna~ : a za co bana dostal?Ubi ` killed Pacyfik Rim with deagleSpalinaa : nie mam pojecia al e placze z e grac nie moze ,/Maryniarz connectedBuCeK:OlD:ChiCKeN : Czorna wie co robic, ja wiem co robic z Czarna, koniec tematu :Dcznik. (RADIO): Fire in the hole! HEMaryniarz is joining the Counter-Terrorist forcePacyfik Rim droppedPacyfik Rim has left the gamecznik. : /meLech Roch Pawlak`' killed Spalinaa with famasAby ponownie zmienic intensywnosc padajacego sniegu musisz wpisac w say /snieg.*** Tallahassee killed goliaf with a headshot from famas ***Ubi ` killed Tallahassee with deagle*** KULEK1910 killed RODOS WJEZDZA with a headshot from ak47 ***~ bEBZUNEq [bg] : moze kulek wejdziesz na HJ czy jednak nie bo BL mixie ?*** Oldschool killed KULEK1910 with a headshot from deagle ****** tukz killed lll skilz | Krzysiu with a headshot from deagle ***cznik. killed OuTSideR with ak47GrO52eK killed self with grenadegoliaf droppedgoliaf has left the game*** Oldschool killed ~Czarna~ with a headshot from deagle ***Spalinaa : qqqJonek connected*** ~ bEBZUNEq [bg] killed Ubi ` with a headshot from famas ***cznik. killed d! with ak47*** enz killed cznik. with a headshot from m4a1 ***chyba ty! killed tukz with ak47~ bEBZUNEq [bg] killed chyba ty! with famasteA` has left the game*DEAD* KULEK1910 : CO RYJ !@!@!@!@!@*** Lech Roch Pawlak`' killed BuCeK:OlD:ChiCKeN with a headshot from famas ***[AFK] teA` zostal wykopany poniewaz byl AFK dluzej niz 60 sekund!Requesting tempdecal.wad from serverteA` connectedError: server failed to transmit file 'customization'teA` is joining the Terrorist forceSPOKOJ ku***[NAJLEPSZY] KULEK1910 prowadzi w grze 13 fragami i 2 zgonamiPTB: Round ended, checking teams.Terrorysci prowadza 3 : 1KULEK1910 : maxtor przyjmj mnieJonek is joining the Terrorist force[AMXBans] ===============================================[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl[AMXBans] Powod: 'odpocznij i teksty '[AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut'[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:32235157'[AMXBans] Twoje IP: '87.205.39.110'[AMXBans] ===============================================*** Oldschool killed Ubi ` with a headshot from ak47 ***Oldschool : NIEUbi ` droppedUbi ` has left the gameKULEK1910 : bo ejstes katgo"IP/SteamID: @UP . Oczywi??cie karam i dostaje bana . Jakie teksty , cisn
rodos wjezdza Napisano 19 Grudnia 2013 #323507 Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2013 Ogolnie wszedlem na serwer co chwile ktos pisze jakies teksty glupie wyzywaja sie napisalem na say ze ma byc spokoj i za kazda prowokacje itp bede karal po chwili Ty piszesz odpierdolice sie za chwile ryj i dosatles 30 min za prowokacje bo napisem koniec tematu to dalej ciagniecie i nawazjem sie prowokujecie niech sobie pisze ze masz wh sh aima cokolwiek napisz u@ to dostana kare za pisane na say o czitach i tyle ale akurat odkad ja wszedlem to ty cos gadales....Takze na przyszlosc olej co inni pisza i zglaszaj na u@ to bede ich banowal pozdro...
kadetu Napisano 19 Grudnia 2013 Autor #323509 Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2013 hahah ??ciagnij demko , i zobacz logi , dosta??em HS z 1 pestki i powiedzia??em "co ryj" wi
rodos wjezdza Napisano 19 Grudnia 2013 #323514 Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2013 nawet piszac do kogos ryj to jzu jest prowokacja poza tym po co reagujesz na takie cos trzeba byc madrzejszym
Rekomendowane odpowiedzi
Najczęściej odpowiadający w tym temacie
2
2
Popularne dni
19 Grudzień
5
Najczęściej odpowiadający w tym temacie
rodos wjezdza 2 odpowiedzi
kadetu 2 odpowiedzi
Popularne dni
19 Grudzień 2013