kyomisath Napisano 20 Grudnia 2013 #324319 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Tw??j nick:kyomisathNick admina:No.1Mapa:de_aztecOpis sytuacji:Jak zawsze , nie mozna zabic no.1 zminy i banik , wiec prosze aby wstawil ssy ze mina jest w przejsciu a po 2 wed??ug regulaminu ban za mine jest na 4 h a nie 1 dzien , ten admin to naprawde jedna wielka porazka , niech sie wkoncu opanuje ......Link do dowod??w (opcjonalnie):Oczywiscie nie zrobioneIP/SteamID: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: No.1 [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Reason: 'miny w przesciu to nie pierwszy twoj ban , moze wrescie sie nauczysz.' [AMXBans] Duration: '1 day' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:1095588376' [AMXBans] Your IP: '178.252.22.59' [AMXBans] =============================================== leKKi killed ! 4hm3d ! with xm1014 Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mistrzu Napisano 20 Grudnia 2013 #324320 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 W takim razie poprosimy o wypowied?? admina banuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NiceOne Napisano 20 Grudnia 2013 #324329 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 to ju?? 4 jego ban za to samo niczego si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyomisath Napisano 20 Grudnia 2013 Autor #324337 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Owszem miny sa w przejsciu ale nie tylko ja gralem saperem a moja mina byla minimalnie za przejsciem i , bodajrze w tt gral saperem fifi o ile dobrze nick pamietam i risk czy jakos tak ,wiec jak moge otrzymac bana za nie moja mine .....? na drugi raz dobrze popatrz ile i gdzie min jest postawionych... owszem 2 bany mialem slusznie dodane bo nie czytalem regulaminu ale jak sie dowiedzialem to przestalem miny tam dawac ,szkoda ze nie padla nastepna osoba poniewaz no.1 by zobaczyl nick gracza co dal do przejscia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NiceOne Napisano 20 Grudnia 2013 #324340 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 co kole?? wpad??em w twoja min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyomisath Napisano 20 Grudnia 2013 Autor #324343 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 no.1 tlumacze ci ze byla przed drzwiami minimalnie bo jak we mnie strzelales to dalem ja pod siebie ......, owszem mozna obejrzec hltvno wlasnie kolo drzwi a nie w drzwiach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NiceOne Napisano 20 Grudnia 2013 #324346 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 dzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mistrzu Napisano 20 Grudnia 2013 #324377 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi