l0lekk Napisano 22 Grudnia 2013 #325256 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin MBK | BosteR. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname: P!NK! [AMXBans] Reason: 'Czitujesz' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: '109.196.112.50' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check your console. Tw??j nick: l0lekNick admina: MBK | BosteR. Mapa: nie wiem nie by??em to ja.Opis sytuacji: Nie wiem nie ja dosta??em bana tylko kolega ma internet od tego samego dostawcy a dostawca nie ma zmiennego IP i przez to mam bana.Link do dowod??w (opcjonalnie):IP/SteamID: STEAM_0:1:31346276 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mistrzu Napisano 22 Grudnia 2013 #325259 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tKnn. Napisano 22 Grudnia 2013 Użytkownik #325263 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi