Metalpunkt Napisano 27 Grudnia 2013 #327978 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Tw??j nick: MetalpunktNick admina: nie mam pojeciaMapa: nie wiem :/Opis sytuacji: Witam......znowu mam bana za kogo??....tydzie?? czy dwa temu porusza??em ten sam temat nawet to ten sam ban a dosta??em UB...........gram teraz w pracy i znowu mam tego starego bana za kogos...........mam stale ipLink do dowod??w (opcjonalnie): brakIP/SteamID: STEAM_0:1:69258106 BUILD 5787 SERVER (0 CRC)Server # 18[AMXBans] ===============================================[AMXBans] You are banned from this Server![AMXBans] You are permanently banned.[AMXBans] Banned Nickname: Kawaiiii[AMXBans] Reason: 'Czitujesz'[AMXBans] You can complain about your ban @ www.Pochylnia.pl[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN'[AMXBans] Your IP: '5.226.95.10'[AMXBans] ===============================================Kicked : You are BANNED. Check your console. podaJE LINK DO WCZESNIEJSZEGO UB: http://pochylnia.pl/topic/78524-nie-m%C3%B3j-ban-metal/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mistrzu Napisano 27 Grudnia 2013 #327981 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi