Dem6g6rg6n Napisano 8 Stycznia 2014 #333865 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 [AMXBans] ===============================================[AMXBans] Zbanowany przez Admina: Karina ^^[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl[AMXBans] Powod: 'fk.'[AMXBans] Dlugosc bana: '1 godzina'[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN'[AMXBans] Twoje IP: '178.43.58.33'[AMXBans] ======================================= Dobra last z'fk'owa?? gracza Huberto a karina spytala sie czy go ozywic last powiedzial ze tak a karina napisala i ozywila wszystkich bez pozwolenia CT to jest naduzywanie [VIP] Chcesz dowiedziec sie co posiada vip ? Napisz na say'u /vipKarina ^^ : ozywie huberto ok?David.Grekuu : dobra garamy~!!! dawaj na mam talentKarina ^^ : nie?[iNFO] Chcesz wiedziec co posiada VIP? Wpisz na say /vip!Karina ^^ : to all ozywiam[VIP] Chcesz dowiedziec sie co posiada vip ? Napisz na say'u /vipKarina ^^ : ALL.ask#S : udaje sie A tutaj o??ywi??a Admin: Karina ^^ ozywil gracza: *Huberto*Admin: Karina ^^ ozywil gracza: One.Admin: Karina ^^ ozywil gracza: Karina ^^Dem6g6rg6n killed One. with m4a1*** Dem6g6rg6n killed Karina ^^ with a headshot from m4a1 ***Admin: Karina ^^ ozywil gracza: KubaBubaAdmin: Karina ^^ ozywil gracza: `SaGe;*Dem6g6rg6n killed `SaGe;* with m4a1*** Dem6g6rg6n killed KubaBuba with a headshot from I ja ich wszystkich zabi??em poniewa?? mia??a o??ywi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Last Napisano 8 Stycznia 2014 #333869 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Popieram , prawilne rapsy milordzie , banowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rusher Napisano 8 Stycznia 2014 #333872 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Czy karina by??a w CT (simon) lub czy prowadz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dem6g6rg6n Napisano 8 Stycznia 2014 Autor #333873 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Last by?? w ct i to potwierdzil ??e by?? simonem i kaza?? o??ywi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Last Napisano 8 Stycznia 2014 #333876 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Potwierdzam wszystkie s??owa DEMOGORGONA. . Ozywila zlych ludzi , nie wiem dlaczego nawet , a poprosilem o ozywienie Huberta . GG report top. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boguski Napisano 8 Stycznia 2014 #333877 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 http://pochylnia.pl/topic/20286-regulamin-serwerow-counter-strike-16/ Patrz punkt 6. Dlaczego zabijasz wszystkich zamiast porozmawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dem6g6rg6n Napisano 8 Stycznia 2014 Autor #333879 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 hmm to chyba napisa??em skarge ? a simon (last) sie wypowiedzia?? czekamy na admina ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawian1337 Napisano 8 Stycznia 2014 #333887 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 No demogorgon, po pierwsze sfreekilowa??e?? kilka os??b, po drugie jak da??a ci bana za to przewinienie wyzwa??e?? j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karina ^^ Napisano 8 Stycznia 2014 #333888 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Wiec tak, k????ci??e?? si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanDuktur. Napisano 8 Stycznia 2014 #333889 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Raczecik dzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 8 Stycznia 2014 #333890 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Dla mnie, w skardze, kt??ra Ty za??o??y??e?? powinny by Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vHuberto Napisano 8 Stycznia 2014 #333905 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Dowody dowody dowody.. Ban s??yszny : -0 kultury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dem6g6rg6n Napisano 8 Stycznia 2014 Autor #333916 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Ale wy ludzie jestescie tepi... Bronicie bo wam karineczka dupska daje wieczorami ?? Nook chyba juz wgl nie ma normAlnychludzi na tym serwerze same pizdycosobie dupe wzajemnie liza ale wasza sprawa jak chcecie grac a co do wypowiedzi hahahav admin ktory nie wie co to wyxinki z konsoli no no takim to tylko admina serio ...pozatym skarga napisana odrazu po banie wiex nnie wiem skad wpadlas.na to ze to zmyslilem gownlnie adminco zmyla graczy i robi wlasne zasady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karina ^^ Napisano 8 Stycznia 2014 #333921 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 po 1 nie napisa??am ze sobie co?? zmy??li??e??po 2 Kto?? Ci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dem6g6rg6n Napisano 8 Stycznia 2014 Autor #333925 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Nie. wychowalla mnie ulica jp hwdp jlb hahahaahahaaahv "moze dass jakies ssy bo nPisac tez sobie moge" lel Pingiel dobrze powiedzial ze boisz sie dawac ban. Umiesz dawacbany tylko tym osoboa ktorych nie znasz lub nie llubisz sprawiedliwy admin nie ma co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karina ^^ Napisano 8 Stycznia 2014 #333930 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 ja zawsz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dem6g6rg6n Napisano 8 Stycznia 2014 Autor #333941 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Wiesz ze ty juz tak rovisz zreszta wiekszosc adminow tez wy chyba nie wiecie co to jest zycie nolify jebane ;-) nie umiecie sie ppobawic ani posmiac polecam isc gdzies z kolezankami kolegami bo niedlugo nikomu w oczy nie spojrzycie w swiecie rreLnym ale dobra jebac to wasze zycie a wiec tK jak napisalem na up jestesxie spiete paly :-P kwszem jest troszke osib n serwerze ktore umieja sieposmiac ale nietety przewazaja te spiete leszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Last Napisano 8 Stycznia 2014 #333949 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Dem jak spial, btw Karina ja po prostu mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dem6g6rg6n Napisano 8 Stycznia 2014 Autor #333952 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 A co mam nie spinac haha i tak juz zlewam ten sserwer mXymalnie kurwa zibacza jal sobie do ct wejde B-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WarriorDM Napisano 8 Stycznia 2014 #333955 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Nie ogarniam was -.- gdyby nie to ??e to jest skarga na Karin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dem6g6rg6n Napisano 8 Stycznia 2014 Autor #333960 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Oooo wlasnie o tomi chodzilo ale nie moglemzlapac slow dziena :-D na cholere sie pytalas o wszystkich jak dobrze wiedzialas ze chodzi tylko i wylacznie o naszego malego hubercika hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karina ^^ Napisano 8 Stycznia 2014 #333970 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 ozywilam wszystkich bo nie dostalam odpowiedzi z odpowiedzia ze nie moge. Nie wiem moze myslales ze odpowiedziales albo nie wlaczyles klawisza od mikro, ja takowej odpowiedzi nie dostalam, co do Dem... twoje zachowanie jest zalosne co sie wejdzie na serwer to ciagle przeklinasz, w poscie ktory napisales wyzej najechales na cala administracje, serio ogarnij sie bo wkurzasz juz wiekszosc ludzi na serwie. a co do BadBoya jak napisalam na poczatku, nie dostalam zadnej odpowiedzi ze nie moge ozywic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dem6g6rg6n Napisano 8 Stycznia 2014 Autor #333973 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Pozatym na cholere sie podlizujecie oskbie ktorej nie znacie jest to tylkoosoba grajaca w cs.a chuj wie czy to dziewczyba czy chlopak ale jak wiekszosc serwera to osoby ktore nie ukonczyly 14 czy 15 roku zycia to tak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 8 Stycznia 2014 #333974 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Zapewne to m??j ostatni post w tym temacie, po 1, radz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dem6g6rg6n Napisano 8 Stycznia 2014 Autor #333975 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Ale kto normalny do chuja w polowie rundy pyt sie czy moze ozywic caly serwer ktory zostal zabity za niewykknywabie polecen jesli na fd nie mozna ozywiac to tym bardziej w inne dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi