Sparta Napisano 9 Stycznia 2014 #334028 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Dowody maj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Last Napisano 9 Stycznia 2014 #334029 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Moja kultura jest na 0 ? xD, ide sobie strzepac w k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dem6g6rg6n Napisano 9 Stycznia 2014 Autor #334034 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Masz wycinki z konsoli nie jestem takaniakiem zeby tobic screena przy kazdej okazji skarga napisana odrazu 2-3 minuty po banie przeciez noe napisal bym tego all tak szybko ludzie zastanowcir sie troche A co do huberto to ty sie zastanow co poszesz bo na poerwszej stronie napisales " dowody dowody dowody... 0 kulturu. Ban sluszny " a teraz jakos zmieniles zdanie i napisales ze Karina popelnila blad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karina ^^ Napisano 9 Stycznia 2014 #334035 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 dobra, popelnilam blad przyznaje sie. Prosze by JOO zamknal temat i zabral mi admina, lub go zawiesil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dem6g6rg6n Napisano 9 Stycznia 2014 Autor #334036 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 I po co to cale wymigiwanie sie na pierwszej stronie ? ;-) jednak wystarczy jedna oskba z zewnatrz zeby wyjasnic sprawe i jakos stado murzynow sie za toba dalej nie wstawilo :-P dobra joo przeczytaj to all zamknij temat zrob co uwazasz czy dajesz mi bana na forum czy nie ale temat uwazam do zamkniecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sparta Napisano 9 Stycznia 2014 #334037 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JOO Napisano 9 Stycznia 2014 #334103 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi