ASDDSAooo Napisano 16 Stycznia 2014 #336077 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Skarga na karinke za bana na tydzie?? za "info od boga" wszystko bedzie na demku. gram sobie w ct karina uciekla szukalem ja pierwszy raz i nie znalazlem drugim razem poszedlem w to samo miejsce ale spojrza??em dok??adniej i j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karina ^^ Napisano 16 Stycznia 2014 #336088 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 multikonto...Wiec tak uciek??am, przechodzi??e?? obok ale nie widzia??e?? mnie nagle dok??adnie wiedzia??e?? gdzie stoje, co by??o troszke podejrzane... Wiedzac, ze jakies 2 mapy wczesniej pisales do Lasta, ??e was roz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASDDSAooo Napisano 16 Stycznia 2014 Autor #336090 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 nie multi konto tylko pisze z innego kompa ;p pozatym widzialem gdzie wbiega??a?? w kt??re dzwi a to ??e cie tam nie znalazlem za 1 razem to poszedlem znowu i znalazlem nie chodzi mi o dzwi tylko o pomieszczenie do ktorego wbieglaS tam gdzie byla sto????wka i ta reszta wiec szuka??em cie nie tylko na sto????wce haha pisa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KartoofeleK Napisano 16 Stycznia 2014 #336094 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Ja cb ci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASDDSAooo Napisano 16 Stycznia 2014 Autor #336105 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Ciemno ahahahahahah no serio tak ciemno ??e jej nie widzia??em Demko zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 16 Stycznia 2014 #336110 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Info od boga, dok??adnie, w??a??nie obejrza??em demko, ju?? wyszed??e?? z tego pomieszczenia i nagle si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JOO Napisano 16 Stycznia 2014 #336115 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi