lewy1314 Napisano 30 Stycznia 2014 #340629 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Witam a wiec tak wchodze na serwa i gram i nagle dostaje bana za niby aktywny aja gram tutaj dost dlugo i ani na wh ani aim nie gralem wiec nie wiem za co ten ban pisze ze aktywny ale wczoraj akos gralem wiec nie wiem tutaj z konsoli napisy [AMXBans] ===============================================[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl[AMXBans] Powod: 'Aktywny'[AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie'[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN'[AMXBans] Twoje IP: '83.5.56.188'[AMXBans] ===============================================Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Dodam ze ani ssy nic mi nie robimy ani demka nic kompl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanilla Napisano 30 Stycznia 2014 Dziewczyna Użytkownik #340635 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Automatyczna wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mistrzu Napisano 30 Stycznia 2014 #340649 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Podstaw do wzoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sparta Napisano 31 Stycznia 2014 #340787 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Brak zainteresowania tematem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi