lewy1314 Napisano 31 Stycznia 2014 #340804 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Tw??j nick:LewyNick admina:nie wiem bo nawet nie pisaloMapa:de_dustOpis sytuacji:a wiec wchodze na serwa i nagle dostaje bana za aktywnego a z tego co ja wiec to ani razu nie dostalem bana nawet nikt mi nie robil ssy ani demka wiec nie wiem o co chodzi prosze o dobre rozpatrzenie mojej pro??by i dodam ze gralem na GXP MODLink do dowod??w (opcjonalnie):nikt mi nic nie zrobi??IP/SteamID:83.5.56.188 dodam jeszcze screna z konsoli [AMXBans] ===============================================[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl[AMXBans] Powod: 'Aktywny'[AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie'[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN'[AMXBans] Twoje IP: '83.5.56.188'[AMXBans] ===============================================Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość B@CH@ Napisano 31 Stycznia 2014 #340807 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi